Med god teknikk blir klatring enda mer gøy

TEKNIKKURS 1

Kurset passer for deg som har klatret litt – tauklatring opp til grad 6, eller så kommer du til topps på de fleste buldere med grønn tape.

På kurset lærer du å beveger deg i en klatrvegg uten at fingre og armer svikter (pumper ut) etter kort tid. Ved å bruke beina mer bevisst beveger du deg effektivt. Da får du raskt fremgang og klatring blir enda mer gøy. Kurset holdes i buldreveggen så det er enkelt å kommunisere, men er for både tauklatrere og buldrere. Du trenger ingen tidligere erfaring med buldring.

Innhold

  • Grunnleggende teknikk
  • Fot- og gripeteknikk
  • Jobbe med tyngdepunkt og balanse
  • Utvidet bevegelsesrepertoar

Kurset varer en kveld i 3 timer.
Pris: 600,- inkl. inngang!

→ datoer & påmelding

Interesseliste
Skriv deg på her, så får du mail når nye Teknikkurs 1 settes opp.

 

TEKNIKKURS 2

Kurset passer for deg som kommer til topp på de fleste taurutene som er grad 6 eller at du buldrer det meste med blå tape. Kurset har fokus på bevisstgjøring. Vi påstår at vi kan “prate deg opp en grad”! Skeptisk? Delta og finn ut!

Som for alle tekniske sporter så vil systematikk gi et bedre resultater for progresjon enn å “prøve på nytt” eller bare gjøre mer av den samme tingen. På kurset vil du lære å se klatringen i nytt perspektiv, analysere og se på symptomene for å finne årsaken til hvorfor du ikke får til en bevegelse. Vi fyller på med verktøy for å løse utfordringer med posisjonering, balanse, vektoverføring, overgang mellom flytt eller sammensetningen av flytt.

Kurset holdes i buldreveggen så det er enkelt å kommunisere, men er for både tauklatrere og buldrere. Du trenger ingen tidligere erfaring med buldring.

Innhold

  • Planlegging, utføring, observasjon, analyse
  • Strategi
  • Konkrete problemområder
  • Posisjonering / balanse
  • Overganger, moment

Kurset varer en kveld i 3 timer.
Pris: 600,- inkl. inngang!

Interesseliste

Skriv deg på her, så får du mail når Teknikkurs 2 settes opp.

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart får du 50% rabatt på det samme kurset, eller 50% refusjon. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.
Når det er 4 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 1 instruktør (maks 6 deltagere). Når det er 9 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 2 instruktører. Det er full refusjon om kurs må avlyses.

Bedrifter og andre grupper

Vi setter gjerne opp egne Teknikkurs 1 for bedrifter og andre grupper (også privatpersoner) når det passer dere. Det er samlet betaling for kurset.

Deltakere Pris per deltaker
2 1 300 kr
3 1 000 kr
4 800 kr
5 700 kr
6 600 kr