Med god teknikk blir klatring enda mer gøy

TEKNIKKURS 1

Lyst til å bli en bedre klatrer?
På dette kurset lærer du hvordan du får bedre teknikk og hvordan du blant annet holder ut lenger uten at fingre og armer svikter (pumper ut) etter kort tid. Du lærer hvordan å bruke beina mer bevisst og får raskere fremgang og klatring blir enda mer gøy. Kurset holdes i buldreveggen så det er enkelt å kommunisere, men er for både tauklatrere og buldrere. Kurset passer for deg som klatrer rundt overgangen fra grønn til blå eller såjobber du på tauruter som er mellom grad 6a – 6b.  Om du er helt fersk klatrer anbefaler vi Nybegynnerkurs i buldring.

Innhold

 • Grunnleggende teknikk
 • Fot- og gripeteknikk
 • Jobbe med tyngdepunkt og balanse
 • Utvidet bevegelsesrepertoar
 • Kurset varer i 2,5 timer

Pris og påmelding

Pris 600 kr (alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen)
Finner du ingen datoer som passer? Skriv deg på interesseliste her, så får du mail når nye Teknikkurs settes opp. Du får også beskjed om det dukker opp restplasser med 25% rabatt.

Påmelding Teknikkurs 1 >

 

 

TEKNIKKURS 2

Kurset passer for deg som kommer til topp på de fleste taurutene som er 6b- 6c, eller at du buldrer rundt overgangen fra blått til gult. Kurset har fokus på bevisstgjøring. Vi påstår at vi kan “prate deg opp en grad”! Skeptisk? Delta og finn ut!

Som for alle tekniske sporter så vil systematikk gi et bedre resultater for progresjon enn å “prøve på nytt” eller bare gjøre mer av den samme tingen. På kurset vil du lære å se klatringen i nytt perspektiv, analysere og se på symptomene for å finne årsaken til hvorfor du ikke får til en bevegelse. Vi fyller på med verktøy for å løse utfordringer med posisjonering, balanse, vektoverføring, overgang mellom flytt eller sammensetningen av flytt. Kurset holdes i buldreveggen så det er enkelt å kommunisere, men er for både tauklatrere og buldrere. Du trenger ingen tidligere erfaring med buldring.

Innhold

 • Planlegging, utføring, observasjon, analyse
 • Strategi
 • Konkrete problemområder
 • Posisjonering / balanse
 • Overganger, moment
 • Kurset varer i 2,5 timer

Pris og påmelding

Pris 600 kr  (alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen)
Finner du ingen datoer som passer? Skriv deg på her, så får du mail når Teknikkurs 2 settes opp.

Påmelding Teknikkurs 2 >

 

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart får du 50% rabatt på det samme kurset. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.
Når det er 4 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 1 instruktør (maks 6 deltagere). Når det er 9 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 2 instruktører. Det er full refusjon om kurs må avlyses.

Bedrifter og andre grupper

Vi setter gjerne opp egne Teknikkurs 1 for bedrifter og andre grupper (også privatpersoner) når det passer dere. Det er samlet betaling for kurset.

Deltakere Pris per deltaker
2 1 300 kr
3 1 000 kr
4 800 kr
5 700 kr
6 600 kr