Gavekort

Du kan kjøpe gavekort i resepsjonen eller i nettbutikken. De er gyldig på Klatreverket Torshov, Bryn, Løkka og i Drammen. Det kan brukes på klippekort, halvårskort, kurs eller en treningsgruppe. Om du heller vil ha en fin kalkpose, nye klatresko eller noe annet fra klatresjappa så går det også bra! Gavekort er gyldige i 1 år etter kjøpsdato.
Gavekort i nettbutikken >

—————————–

 

Fredag er skrudag på Bryn, men det skrus i tillegg på mandag 12. desember.

Skrutider på alle sentrene i Oslo

Mandag Løkka (ikke mandag 12. desember, men torsdag 15 og fredag 16. desember)
Tirsdag Mye Torshov og litt Løkka
Onsdag Litt Torshov
Torsdag Mye Torshov (ny sirkel i buldrehula og tau)
Fredag Bryn (ikke fredag 16. desember)

 

 

Barselklatring på Bryn fra mandag til torsdag

På Bryn slipper du bråk hele uka fra mandag til torsdag. Fredag skrus det.
På Løkka er det rolig fra onsdag og ut uka. Mandag og tirsdag skrus det.
På Torshov er det stille på mandag, onsdag og fredag.

De søte små kan ikke ligge på tjukkasene alene. Plutselig kan en skoleklasse med 30 nydelige14-åringer komme stormende inn i lokalet. De legger ikke merke til søte små babyer som ligger og pludrer fornøyd på madrassen. Det er ditt ansvar at det ikke skjer ulykker.

På Torshov skrur vi MYE tau på torsdag.

 

Treningsgrupper i buldring for ungdom

På Bryn er treningsgruppa i buldring, for de som har litt erfaring. Om du kommer til topps på noen buldre med blå tape eller kommer opp noen tauruter på femmertallet, så passer denne buldregruppa fint.
Mer om treningsgrupper for ungdom >

 

Helt fersk buldrer?

Om du vil lære det grunnleggende om buldring, som fargekodene for vanskelighetsgrad, hvilke tak som er lov å bruke på et bulder (altså en “buldrerute”), og basis klatreteknikk er dette noe for deg. Det finnes alltid et kurs – enten på Bryn, på Løkka eller på Torshov.
Mer informasjon >

 

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort i resepsjonen eller i nettbutikken. De er gyldig på Klatreverket Torshov, Bryn og Drammen. Det kan brukes på klatring, kurs eller en treningsgruppe. Om du heller vil ha en fin kalkpose, nye klatresko eller noe annet fra klatresjappa så går det også bra! Gavekort er gyldige i 1 år etter kjøpsdato.
Gavekort i nettbutikken >