Gavekort

Du kan kjøpe gavekort i resepsjonen eller i nettbutikken. De er gyldig på Klatreverket Torshov, Bryn og Drammen. Det kan brukes på klatring, kurs eller en treningsgruppe. Om du heller vil ha en fin kalkpose, nye klatresko eller noe annet fra klatresjappa så går det også bra! Gavekort er gyldige i 1 år etter kjøpsdato.
Gavekort i nettbutikken >

Reservasjon alle dager

Har du Bruce eller Klatreverkets kort kan du reservere til NOK 1.00 Om du ikke kan komme likevel, må du kansellere reservasjonen ved å melde ifra til post@klatreverket.no. Ved manglende oppmøte kan Klatreverkets kort belastes. NB! Bruce-kunder må også reservere plass i Bruce.

Bestill reservasjon >

Før 15.00 på hverdager og etter 15.00 i helgene er det normalt god plass. Om det er god plass i tidsrom med reservasjon, kommer du inn uten reservasjon.

Bruk munnbind i resepsjonen og garderober. Det er ikke dumt å bruke munnbind under klatringen da folk for klumper seg sammen.

Hjelp når nettbutikken trøbler >

Fast skrudag på Bryn er tirsdag. Da er det mange skruere på jobb og deler av veggene er ikke tilgjengelig for buldring. Etter 17.00 på tirsdag er det MYE nytt. På onsdager skrus det noe.

På Torshov er det reservasjon av plass fra 15 på hverdager og i helgene.

Kurs for voksne avlyses

frem til midten av januar 🙁  Refusjonene gjøres uke 50. Ta kontakt om du ikke har fått refusjon! Vi håper å se alle på kurs når smittesituasjonen tillater at vi samles igjen, forhåpentligvis etter nyttår.

Helt fersk buldrer?

Nå har vi satt opp et nybegynnerkurs i buldring. Om du vil det grunnleggende om buldring, som fargekodene for vanskelighetsgrad, hvilke tak som er lov å bruke på et bulder (altså en “buldrerute”), og basis klatreteknikk er dette noe for deg.
Mer informasjon >

Kjøp billett til kurset >