fb/buldreverket


- oppdateres fortere enn svint!

for 2 uker siden

Klatreverket Bryn - Buldreverket

Gratulerer til vinnerne Teodor Kirkebø Kolsås kk, Edel Lenvik BRV, Mia Wollebæk Trondheim kk, Leo Chiba Tromsø kk Sunniva Eik Haave og Kristoffer Klev, begge fra Oslo kk,samt alle deltakerne for sterk innsats i årets første Norgescup i buldring! Takk til Østmarka Vel og Klatreverket for flott arrangement. Det var høyt nivå på rutene takket være rutesetterteamet med Adam Pustelnik, Christer Raugland, Patrick Pedersen og Jon Pål Hamre. Resultater: klatring.no/resultatlister ... se merse mindre

for 2 uker siden

Klatreverket Bryn - Buldreverket

I ettermiddag braker det løs med Norgescup i buldring på Bryn! Kvallik i ettermiddag, finaler i morgen fra 15.00! Og for den som føler seg mer som en danseløve enn blodseriøs konkurranseklatrer er det bare å komme på banketten og festen fra klokken 20.00 i morgen (lørdag)! Bildet er fra Klatreverkets julebord! Med underholdning fra Fjellbillies blir det garantert like bra stemning denne gangen og!

På søndag vil alle NC-bulderne skrus opp, i tillegg til en hel del nytt. Det vil dermed være en del bråk og skruaktivitet tidlig på søndag, men det vil være et solid buldretilbud utover dagen!
Mer informasjon om konkurransen:
klatring.no/arrangement/67

Vel møtt!
... se merse mindre

for 3 uker siden

Klatreverket Bryn - Buldreverket

Har du prosjekter på Klatreverket Bryn - Buldreverket? Da bør du følge med! Forrige uke ble det skrudd flere sektorer enn normalt på Bryn. På grunn av Norgescupen neste uke (1. og 2. februar) skal alt i første etasje som nå er skrudd skrus ned fra og med tirsdag kveld neste uke (29. januar)! Så dersom du har funnet deg et bulder du er nødt til å gå har du begrenset med tid på deg

I tillegg vil Norgescupen føre til begrensede buldremuligheter dagene før konkurranse! Onsdag og torsdag er det fortsatt mulig å klatre i andre etasje og bruke treningsområdet for kunder, men all klatring vil være stengt i første etasje grunnet skruing til konkurransen.

For mer informasjon om selve konkurransen og festen:
klatring.no/arrangement/67
... se merse mindre

⬇︎⬇︎⬇︎ se flere posts ⬇︎⬇︎⬇︎

mer på facebook