Buldring i to etasjer
Buldring i to etasjer
Treningsrom med systemvegger

Buldring på Bryn

Klatreverket på Bryn er et kompakt buldresenter med bra treningsrom med en gulvflate på 700 m2. Men senteret har 2 etasjer og det er hele 500 m2 med klatrevegger. Til enhver tid er det rundt regnet 125 buldreproblemer på veggene. Hver uke skifter vi ut 25 av dem.

1. etasje i høyre del har overhengende vegger og «Fontainebleau» kulen med bratt start og sva uttopping. I det venstre rommet er det stor svavegg, vertikale vegger og en dyp bratt hule.

2. etasje har buldring på kortere, vertikale vegger. Nybegynnere liker seg godt her.

Systemvegger og trening

Det er åpent og luftig med vinduer på alle vegger, som gir dagslys i hele 2. etasje. Her finner du i tillegg til buldreveggene alle systemveggene og treningarealet.

Veggen er 40 grader montert med 2019 Masters-settet. 

Kilterveggen kommer i slutten av august 2023.

Kaosveggen er 28 grader og den er full av klatretak så du kan komponere egne buldere og bevegelser. Veggen brukes til kurs, men når den er ledig er den perfekt til å sette sammen replika av prosjektet ditt, eller til utholdenhetstrening.

På treningsrommet finner du campus med lister og kuler, terapimaster, hangboards, løse vekter, vektstenger, ringer mm

Garderober

Damegarderoben har toalett og felles dusj samt låsbare skap (ta med egen hengelås). Stellebord til barn er på unisex toalettet. 

Herregarderoben har toalett og felles dusj samt låsbare skap (ta med egen hengelås). Stellebord til barn er på unisex toalettet. 

Parkering

Det er godt med betalparkering rundt Klatreverket Bryn. Det finnes 2 parkeringsplasser markert Klatreverket utenfor lokalet, men de er ofte i bruk av ansatte. Etter 17.00 på hverdager og i helgene er det gratis parkering på plassene merket Daikin og Ayanda/Vitux. Se i kartet hvor:

Satelittbilde

Butikken

Butikken på Bryn har godt utvalg av klatresko, crash-pads og klatreklær til innebruk. Vi har noe treningsutstyr og endel klatreførere. Butikken er åpen når resepsjonen er åpen.