Nye moderne vegger
All buldring på ett plan
Treningsrom

Buldring på Løkka

Klatreverket Løkka har luftige lokaler sentralt på Grünerløkka. Senteret åpnet i 2022, og har moderne vegger og klatretak. Derfor skrus det ofte «moderne» med store klatretak og mye dynamisk flytt. Vi setter vår ære i at det er buldring til alle, selv om det er mest til de erfarne. Det er til enhver tid 100 buldere fra lett til vanskelig. Hver uke skiftes ca 20 av dem ut med nye. 

Det er 2 «langsider» med vegger med ulik bratthet og en «sopp» med mye vinkler. Kortsiden huser vertikale- og svavegger i tillegg til systemveggene.

Systemvegger og trening

Løkka har, som første i Norge, en Grasshopper tiltbar treningsvegg. Den er utviklet av konkurranseklatreren Boone Speed og hovedlandslagstrener for USA, Josh Larson. Tanken er at man skal kunne trene mer balansert med et speilvendte oppsett av klatretak. Det er den systemveggen som har størst variasjon i grepsutvalget sitt. 

OBS: I likhet med Moonveggen, vil gradene være «stivere» enn sin konkurrent Kilter.

40 grader med blalbla sett…

Vippevegg.

for å lage egne bevegelser – perfekt til replika av ditt prosjekt

Campus med kuler og lister, terapimaster, hangboards, løse vekter, vektstenger, ringer mm

Garderober

Med toaletter, felles dusj og fotvask samt låsbare skap (ta med egen hengelås). 

Med toaletter, felles dusj, fotvask samt låsbare skap (ta med egen hengelås). 

Parkering

Det finnes kun betalparkering i nærheten,  men de plassene er det mange av. 

Butikken

Butikken på Løkka har godt utvalg av klatresko, crash-pads og klatreklær til innebruk. Vi har noe treningsutstyr og endel klatreførere. Butikken er åpen når resepsjonen er åpen.