Arrangementer

Vi lager klatrearrangementer for private, organisasjoner og bedrifter. I priskalkulatoren får du  en indikasjon på pris inne. Antall klatreinstruktører som trengs, er det som påvirker prisen mest.

Arrangement inne

Et klatrearrangement med instruktør er spennende og morsomt, og en fin måte å markere en spesiell dag. Klatring er sosialt og det er lett å kjent med hverandre på en nye måte. Oppleve klatring med kolleger er et bra alternativ når en bedrift eller organisasjon vil finne på «noe ekstra».

Flere ganger

Ulike klassetrinn fra skoler i byen klatrer igjennom hele semesteret. Mange institusjoner kommer fast en gang i uken der klatrerne har med ledsager.

Om dere er en gruppe på jobben eller en organisasjon eller institusjon som ønsker faste treningstider eller jevnlig besøk, anbefaler vi treningsgrupper.

Ofte stilte spørsmål

Om alle skal oppleve å klatre på tau, trengs det 1 instruktør for hver 6. deltager. Om tips og triks i buldring er hovedfokus, trengs 1 instruktør per 8. deltager.

Nei, dere må ikke ha instruktør. Da er det ikke et arrangement, og dere betaler inngang og leier utstyr til vanlig pris. Hvis dere vil klatre på tau, må de som sikrer ha sertifisering (Topptaukort eller Brattkort) og utføre kameratsjekk på alle som klatrer.

Ønsker dere å bruke egen ekstern instruktør som lønnes, må det avtales spesielt med Klatreverket. I utgangspunktet er det IKKE lov og det må begrunnes. Ta kontakt på epost. Grupper som klatrer sammen og instruerer hverandre uten å være lønnet er tipp topp. Klatreverkets sikkerhetsregler må alltid følges.

Om ingen har klatret før, er 2 timer bra.

Dere kan leie alt nødvendig klatreutstyr.

Dere trenger ikke leie klatreutstyr. Men om dere ikke skal ha instruktør og ikke skal leie klatreutstyr, er det heller ikke noe arrangement.

Vi har rom med plass til 12 personer.

Nei, vi tar ikke imot bestilling på mat. Vi har kaffe, brus og proteinbarer (og is om sommeren). Vi har et veldig enkelt kjøkken.

Det er 20% rabatt om arrangementet er ferdig før 16.00 på hverdager. Etter 16.00 og i helgene er det ingen rabatt.

Ja. Når dere bestiller mange ganger skriver vi en egen avtale, men priskalkulatoren gir en god indikasjon på pris. På dagtid er det mye fleksibilitet og skoler og organisasjoner får bra rabatter. Etter 16 på hverdager og i helgene er det ofte fullt og vanskelig å gi mye rabatt.

Felles for alle arrangement er at hele beløpet skal betales samlet enten med kort eller med faktura.

Arrangement ute

Har dere planer om å rappell ned fra hustaket? Da kan vi hjelpe. Men en aktivitet kan også være en kveldstur til Kolsåstoppen med rappell i solnedgangen, eller en lørdag i Østmarka med topptauklatring og buldring. Det finnes mange flotte muligheter i Oslo og omegn.

Vi tilbyr guiding, rapell, prøv klatring og andre aktiviteter ute rundt Oslo, om et kurs ikke passer. 

Guiding utendørs på klatrefelt i Oslo-området

Antall timer er avhengig av hvor vi reiser og hva vi gjør. Antall instruktører bestemmes av hva hvilken klatrekompetanse dere har fra før. Pris per instruktør er 850 kr. pr time.

Klatrekurs for grupper

Hvis dere vil ha mer enn en klatreopplevelse, er det klatrekurs som gjelder. For eksempel har vi nybegynnerkurs i tauklatring der alle i bedriften eller gruppa lærer å sikre hverandre. Her finner du oversikt over alle kursene med priseksempler >