Betaling for arrangementet gjøres samlet med kort eller faktura. Det er 20% eller mer i rabatt om arrangementet er ferdig før 16.00 på hverdager. Etter 16.00 og i helgene er det ingen rabatt.

Vilkår på arrangement

Alle må kvittere på å ha lest vår ansvarserklæring før buldring, klatring, sikring og deltakelse på våre
kurs og aktiviteter. Du som bestiller er ansvarlig for å distribuere ansvarserklæringen til alle deltagerne i gruppen.
Til ansvarserklæringen >

Avbestillingsbetingelser

Avbestilling kan skje kostnadsfritt inntil 8 dager før arrangement eller kursstart. Avbestilling fra 8 og inntil 3 dager
dager før arrangement eller kursstart faktureres halve summen i avtalen. Avbestiller man 3 dager eller før
arrangement eller kursstart, faktureres 100% av summen i avtalen.

Antall møtende deltagere påvirker prisen

Man må si fra minst 4 dager før arrangement eller kursstart, for å få nedjustert prisen pga færre deltagere. Blir dere flere deltagere enn det som står i avtalen, må man si fra så tidlig som mulig så antallet instruktører blir korrekt. Én instruktør har ansvar for maks 6 deltagere når det er tauklatring og 8 deltagere om det kun er buldring. Vi tar oss forbehold om å endre kursdato dersom det oppstår sykdom eller uforutsette årsaker hos oss.

Kurs

Et arrangement med instruktør erstatter ikke et kurs, men det er en flott måte å bli kjent med hverandre på en ny måte. Hvis dere vil lære å klatre og sikre trygt, er det Nybegynnerkurs i tauklatring som gjelder! Vi setter gjerne opp helt egne kurs for grupper! Priseksempler på kurs for grupper >

Komme mange uanmeldt

Om dere har et arrangement internt og kommer uanmeldt til Klatreverket, går det som regel bra. Dere må følge sikkerhetsreglene til Klatreverket. Alle som ikke har besøkt oss tidligere, må signere ansvarserklæring. Om deltagere er under 18 år, må en myndig person i gruppa signere på vegne av foresatte.

I vinterhalvåret er det stort sett mange besøkende fra 15.30 i ukedagene og på formiddagen i helgene. 

Så om dere sier ifra på forhånd kan vi finne en tid som gir dere best mulig plass og en bra opplevelse på ett av Klatreverket sine sentere.