Trening for barn og ungdom

Noen barn og ungdommer kommer for å treffe de andre i treningsgruppa og ha det gøy. Andre vil bare klatre og ha progresjon. Ambisjonen er at alle skal ha det bra på hver eneste trening uansett motivasjon. Det er det viktigste!

taugruppene er sikring og klatring i høyden sentralt, mens buldregruppene har fokus på klatreteknikk.

Lengde

Januar til juniTreningen varer i 1,5 time hver gang en gang i uken, med unntak av røde dager og skoleferier.
August til desemberTreningen varer i 1,5 time hver gang en gang i uken, med unntak av røde dager og skoleferier.

Pris høsten 2024 er NOK 3990,- 
Prisen dekker inngang hver gang, instruktører og alt nødvendig klatreutstyr. Om du starter midt i sesongen, tilpasses prisen.

GrupperAlderKrav
Basis9-12Nybegynnerkurs*
Basis13-15Nybegynnerkurs*
Topptau9-12Topptaukort
Topptau12-16Topptaukort
Brattkort13-16Brattkort
Brattkort15-19Brattkort
Buldring9-12Ingen
Buldring13-16Ingen
Buldring13-19Ingen

Taugruppene

Treningsgruppene som heter Basis, Topptau- og Brattkort, har fokus på tauklatring og sikring med tau. All trening er på Torshov.

Basis treningsgruppe er starten på veien frem til å ta Topptauprøven for å få sertifiseringen Topptaukort. De fleste må delta en en stund på Basisgruppe før de får Topptaukort.

Hvor lang tid det tar å passere Topptauprøven er individuelt. Du klarer prøven når du ikke forstyrres av noe som helst. Da har du full kontroll på sikring med topptau.

Utsolgt?

Om det er utsolgt der du helst vil gå, kan du sette deg på interesseliste >
Da får du epost om det blir ledig plass på treningsgruppa du ønsker deg. Om du melder deg på én treningsgruppe, kan du bytte til en annen gruppe om det blir plass.

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 5 arbeidsdager før oppstart. Om Klatreverket må avlyse en gruppe på grunn av få påmeldinger, blir selvfølgelig hele beløpet refundert. Om vi ikke klarer å gjennomføre alle gangene, refunderes tapte treninger.

Ved skade eller sykdom som forhindrer trening 3 eller flere ganger, får du et gavekort pålydende prisen per gang du mistet minus KR 600,-. Du må vise legeattest for å få gavekort.

Ved avmelding i løpet av semesteret, kan du velge å motta gavekort eller få refusjon for  resterende antall ganger, minus et gebyr på KR 800 kr.

Alle henvendelser rundt avbestilling, sykdom eller avmelding må meldes skriftlig til Klatreverket på epost >

Det praktiske

Sammen med betalingen i nettbutikken signerer du samtidig ansvarserklæringen. I den står det hvilket ansvar vi har og du har, når du klatrer på Klatreverket. En foresatte må signere ansvarserklæringen på vegne av ungdommen. Etter påmelding og betaling i nettbutikken sendes billetten (med QR-kode) til oppgitt epostadresse og mobilnummer. Det er QR-koden som er deltagerbeviset.

Første dag er det bra om dere møter 5 minutter tidlig. Møt presis til hver trening, eller si ifra til treneren om du kommer litt sent neste gang. Det kan være kaldt i lokalet. Ha med en varm genser.

Sikkerhet, orden- og trivselsregler >

Instruktørene

Norges klatreforbund sin trenerløype er en godt innarbeidet instruktørutdanning. På Klatreverket har alle instruktører med lederansvar lang erfaring i å holde klatrekurs og de har utdanning i samsvar med NKF trenerløype.