Personlig trener

Personlig trenere er spesialisert innen klatrespesifik bevegelighet og styrke, skadeforebygging og design av personlige treningsprogrammer. Trenerne har ulik faglig bakgrunn og kombinerer ofte PT med utdanning eller annen jobb. Felles for alle er at de har lang trenings- og klatreerfaring.

Priser

Du kan betale time for time. Da er prisen kr 840,-. Om du forhåndsbetaler for alle timene, gjelder prisene i tabellen under. Timene inkluderer inngang. Avtalen er gyldig i et år. Mer om vilkår >

Ant. gangerPris pr/tTotalt
1840,-840,-
3790,-2370,-
5740,-3700,-
10710,-7100,-

Trenerne

En god klatrer har bra balanse mellom styrke, klatreteknikk og mot (psykisk balanse). Det er mange måter jobbe med denne balansen, og våre PT-er har ulike strategier for å nå målet.

Under er et utvalg  PT-ene som har jobbet for Klatreverket en stund. Blir du anbefalt en annen PT , betyr det bare at listen ikke er oppdatert. Treneren er kvalifisert.

Portrett

Christer Raugland

Kreativ tauklatrer og buldrer

“Du må gi deg selv en oppgave som skal fullføres i økten. Utførelsen av disse små oppgavene leder til det endelige målet for all treningen.”

Christer skaper mange av de buldrende eller taurutene du går på Torshov, Løkka eller Bryn. Dette er mannen du trenger om du skal perse på tau. Han har gått mange harde ruter i inn- og utland og har mye bra beta.

Christer lever og ånder for klatring. Det han ikke har av formell utdanning, har han gjennom å skru nasjonale konkurranser, trening av satsningsgrupper og personlig trening.

Til daglig jobber han som Skrusjef på Klatreverket.

Portrait

Jørgen Rønneberg

Strukturert tauklatrer og buldrer 

«Man blir bedre der man legger inn tid og fokus. Det vil si at jeg sammen med den jeg trener identifiserer det overordnete målet vi skal jobbe mot. Så trener vi struktur mot målet.»

Klatring og miljøet rundt, har vært sentralt for meg i mange år. Jeg har hatt stor interesse i egen og andres trening for å heve nivået. Klatreinstruktør og trener har jeg vært siden siden 2020. Jeg har også instruert i både yoga og snowboard tildigere.

Jørgen er nå PhD stipendiat og har en master i molekylærbiologi.

klatring

Roger Bakke

Fokus på samspill mellom kropp og sinn

“Jeg legger vekt på kommunikasjon og gode relasjoner. Det betyr at rådene jeg gir som trener er basert samspillet mellom kropp og sinn, styrke og teknikk.»

I tillegg til å ha studert og undervist innen dans, turn, parkour og styrketrening, har klatring vært sentralt. Roger har jobbet som klatreinstruktør og trener siden 2018. I tillegg er han spesialpedagog.

Roger har en Bachelor i ergoterapi.
PS. Vi venter på bilde av Roger.

Portrett

Bjørn Rygnestad

Fra flyinstruktør til klatretrener

Bjørn drives av å dele gleden og erfaringen han har fra klatring med andre som vil å komme i gang eller forbedre klatringen sin.

Som godt voksen og erfaren utendørsklatrer, er han lommekjent i Oslo og Drammens området. Om du vil bli kjent ute, er Bjørn mannen. Lofoten er ofte besøkt, men han har også erfaring fra mange andre klatredestinasjoner i inn- og utland.

Bjørn har ny oppdatert kunnskap om kropp og trening etter «Personlig Trener»-utdanning og deler av «The Bachelor Program» ved Norges Idrettshøyskole.

Han har tidligere karriere som militær Jager/Test Pilot og som kommersiell Flykaptein/Flyinstruktør (bl.a SAS/Norwegian).

Klatring

Ida Johanne Johnsen Ringdal

Leken buldrer

«Jeg ser på leken i klatringen som et sentralt element! Motivasjon til trening kommer lettest når det er gøy.»

Ida har en utforskende tilnærming til trening og progresjon, og synes det er spennende å avdekke svakheter og styrker sammen – som et lag.

Hun har vært trener og instruktør i Volda i tre år, før hun flyttet til Oslo. I Klatreverket har hun vært trener ett år.

Klatring

Khoa Le

Uhøytidlig og analytisk buldrer

«Å elske prosessen er oppskriften til suksess! Da blir selv små framsteg i utviklingen kos og lystbetont». 

Khoa trente nærmere 24 år i kampsport på elitenivå, før lidenskapen for klatring vokste seg stor og tok helt over.

Han har coach- og trenerkurs fra Norges Idrettsforbund, og har lang erfaring som trener innen kampsport og klatring for både ungdom og voksne.

Portrett

Thomas Madsen

Rasjonell buldrer

Thomas har flyttet til buldremekka Fontainbleau utenfor  Paris. Han er i Oslo i perioder – eller så ka du kombinere personlig treningstimer med en buldretur til Frankrike.

“Jeg er veldig analytisk, strukturert og rasjonell i min tilnærming til klatring. Hva er alle faktorer som påvirker et problem (crux)? Hvor mange ulike kombinasjoner er det mulig å sette sammen som å finne en løsning og komme til topps?”

Har teknisk utdannelse i kombinasjon med leilighet i Fontainbleau. Sammen med Christer er han PT som buldrer hardest på grad.

Vilkår

Dersom du angrer kjøpet, må det gis skriftlig beskjed senest 14 dager etter avtaleinngåelse. Timer/trening som er gjennomført allerede, tilbakebetales ikke. Timene inkluderer inngang, men ikke leie av klatreutstyr.

Klatreverket refunderer ikke innbetalte timer i avtalen når det hår gått mer enn 14 dager etter avtaleinngåelse.

Planlagt avtale/time registreres som gjennomført ved manglende oppmøte, dersom du ikke har meldt skriftlig frafall 24 timer før.

Om trener ikke møter til avtalt tid og det ikke er gitt beskjed til deg minimum 24 timer før planlagt trening, får du en ny time.

Ved akutt sykdom, langtids sykdom med sykemelding eller ulykke, kan unntak fra vilkårene gis.