Klatring er en fantastisk aktivitet for både barn og ungdom. Vi lærer ungdom fra 5. klasse å sikre med tau, og de som ikke ennå har begynt i 5. klasse regner vi som barn.

BARN

Barn elsker å klatre. Klatring utvikler både motorikk, styrke og smidighet. For å komme opp må man i tillegg være mentalt til stede og løse det “puslespillet” enhver klatrerute er. Vi har to tilbud for barn fra ca 5-10 år: Gruppen Voksne med barn, hvor voksne sikrer egne barn med tau etter opplæring, og Buldregrupper for barn med instruktør. Buldring er klatring til noen få meters høyde over tjukkasmadrass. Altså uten tau, men supergøy!

UNGDOM

Buldring er klatring til noen få meters høyde over tjukkasmadrasser uten tau. Buldring er klatringens sprintøvelse, skjer ofte på overhengende vegger, og utfordringene kan være både utfordrende og akrobatiske. En av de morsomste grenene av klatring! Sjekk våre Buldregrupper for ungdom! Buldregrupper kan vi i tillegg tilby på vårt buldresenter på Bryn, rett ved Brynseng T-banestasjon!

Vi lærer ungdom fra 5. klasse å sikre. Første steg er oftest Nybegynnerkurs for ungdom. Deretter går veien videre til våre Ungdomsgrupper tau, hvor man etter hvert får Topptaukort og Brattkort.

På Sommeren er det Sommerskolen for ungdom som gjelder. 5 fulle dager med klatring på ulike klatrefelter rundt Oslo, inkludert én overnatting i lavvo på Hauktjern i Østmarka! Man trenger ingen tidligere erfaring for å delta på Sommerskolen. Hvis man har deltatt på Sommerskolen, trenger man ikke gå Nybegynnerkurs for ungdom, men kan begynne direkte på Basisgruppe samme høst.