BULDRE PÅ BRYN

Buldring er klatring uten tau og sele over tjukkasmadrasser. Helt trygt! Bare kom, lei et par klatresko, og du er i gang. Det er ingen tauruter på KLATREVERKET Bryn (“Buldreverket”) uansett, så bare la sele og tau bli hjemme 🙂

Kurs er fint og flott og anbefales, men ikke nødvendig for å starte. Etter å ha prøvd noen ganger vurderer du om du vil ta kurs for å få enda raskere progresjon.

Nybegynnerkurs buldring lærer du det grunnleggende om buldring, og teknikk, tips og tricks. Eller gå rett på Teknikkurs. Du finner større utvalg av kurs på KLATREVERKET Torshov

Du kan klatre med tau på KLATREVERKET Torshov og KLATREVERKET Drammen.

Om buldring

Buldring startet med klatring på store stener, “boulders”. Folk har klatret på “boulders” i uminnelige tider, blant annet i Fontainbleau-skogen utenfor Paris.

Det er den enkleste og reneste formen for klatring. Man klatrer kortere enn med tau. Det er desto mer fokus på hver bevegelse, som gjør at man forbedrer teknikken raskt. Man tar i hardere. Dermed trener man maksstyrke. Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, er en av de mest populære, og den desidert mest sosiale måten å klatre!

Buldring er en helt egen idrett med både Norgescup og World Cup. Inne buldrer man i sikker høyde over tjukkasmadrasser, uten tau!