Prøv klatring

Du MÅ ikke gå et klatrekurs for å prøve klatring, men du må vite hvordan du bruker utstyret så du ikke skader deg selv. Om du kjenner en som klatrer med tau og som har Topptaukort eller Brattkort, kan personen ta deg med og hjelpe deg i gang. Om du ikke kjenner noen, kan du blir sikret opp i høyden av en sikringsmaskin (Autobelay) som firer deg sakte ned når du ikke orker mer. For å buldre kan du leie et par klatresko og kjøpe deg inngangsbillett, så er du i gang.

Du vil lære

Du får veiledning av en instruktør i å montere sele og bruke autobelay. Autobelay sikrer deg opp i høyden og firer deg sakte ned. Om du vil prøve buldring, lærer du å finne frem til klatring som passer deg. Når du buldrer er det tjukkaser som beskytter deg om du faller, men det er fort gjort å vrikke et bein om du ikke får litt tips. Du lærer også hvordan du kan unngå å skade deg.

Når, hvem og hvor

Kom sammen eller alene. Ingen tidligere erfaring i klatring er nødvendig. Det er ingen aldersgrense, men den som klatrer med Autobelay må veie mellom 15 kg og 150 kg. 

Prøv klatring en lørdag

1 time. Inkluderer leie av utstyr og inngang.
KR 250,-

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag (24 timer) før oppstart, får du 50% rabatt på det samme kurset (ingen refusjon). Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til Klatreverket >

Det praktiske

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Møt opp på Klatreverket i tøy som det er godt å bevege seg i. Ta med kvitteringen med QR-kode sendt til oppgitt epostadresse og mobilnummer. Det er koden som er inngangsbilletten