Grafikk

Buldrecup for både barn og voksne

Bulderbeist er en uhøytidelig buldrecup for nybegynnere og proffe, barn, ungdom og voksne. 2 av konkurransene er før jul og to er etter jul. Du bestemmer selv hvor mange av arrangementene du vil delta på.

Sted og tid
Torshov: 12. oktober – oppsummering og resultater ligger under.
Åssiden i Drammen: 16. november
Bryn: 18. januar 2025
Løkka: 15. februar 2025 (dynokonk + finale)

Barneklassene er fra klokka 10.00 til 12.30
Voksenklassene starter klokka 16.00

Bulderbeist på Åssiden 16. november

Klatreverket Åssiden
Ingeniør Rybergs gate 101
Drammen

Barnekonkurransen passer fra du er fra 6 til 15 år.  Vil du prøve å komme til finalen på Løkka, må du stille i voksenklassen uavhengig av alder.

Både lett, middels og vanskelig.
Cupen er for alle! Vi skrur lette, middels og vanskelige konk-buldere med tape-farge hvit (barn), grønn, blå, gul, rød, sort og sølv. Du bestemmer selv om du deltar i lett, middels eller vanskelig klasse. På infomøtet får du poengkart der du registrerer bulderne du har klart. Om du ikke har vært med i en buldrekonkurranse før, får du hjelp til å komme i gang.

Spons fra Houdini, Tenaya og Mammut
Det kåres vinnere i hver klasse etter hver konk; «Hvit og grønn», «grønn og blå», «blå og gul», «gul og rød», «rød og sort/sølv».  Det blir nye Bulderbeist T-skjorter til vinnerne, diplom og medaljer til alle barna og overraskelser til heldige deltagere.

Finalen
Årets Bulderbeist, og vinner av den gjeveste premien, er personen med mest poeng i 3 av 4 konkurranser sammenlagt. Vinnere i den hardeste klassen i hver konk, får billett til finalen i februar på Løkka. I år er det pengepremie til vinnerne av finalen i tillegg til all heder og ære.

67 barn og 78 voksne deltok på Torshov 12. oktober 2024

Klatring

Infomøtet med Christer Raugland før barnekonkurransen.

I barnekonken var det veldig god spredning i alder og kjønn. I voksenkonken merket vi at eliten deltok i Nordisk mesterskap, men det forklarer ikke hvor det ble av alle damene? I fjor var det ganske jevn deltagelse i begge klasser, men i år hadde damene andre aktiviteter på en lørdag ettermiddag.

Sjekk resultatene fra 12. oktober på Torshov >

Bilder fra barnekonken VOL. 1