Klatring er kanskje verdens beste aktivitet for bedrifter.
La dine ansatte utfordre seg selv med treningsutbytte som bonus!
I tillegg til avtalene du kan lese om nedenfor, setter vi gjerne opp et kurs eller arrangement skreddersydd for dere. Bare ta kontakt!

Bedriftsavtale

Spreke ansatte yter mer og bedre!

Vi har to typer bedriftsavtale:

Etterskuddsvis samlet fakturering
Personlige loggkort som forhåndsbestilles via epost til post@klatreverket.no. Inngangene telles automatisk. 110 kr/inngang. Samlet fakturering 3 ganger i året, med passasjerapporter med oversikt over alle passasjer til de enkelte ansatte. Det beste alternativet for større bedrifter som vil ha oversikt over forbruket. Gjelder på alle våre tre sentere; Klatreverket Torshov, Buldreverket Bryn og Klatreverket Drammen.

25-klippskort for bedrift
Dette er vanlige klippekort som enten betales når de utstedes, eller etterfaktureres på forespørsel. I tillegg til prisen under koster selve kortet (refillbart chipkort) 30,- ved første gangs kjøp. Dere kjøper så mange dere vil og flere personer kan dele på ett klippekort. Ofte foretrukket av bedrifter som ønsker et tak på hvor mye hver ansatt klatrer. Gjelder på KLATREVERKET Torshov, KLATREVERKET Bryn og KLATREVERKET Drammen. Pris 2290,-.

Ønsker du å opprette en bedriftsavtale? Send oss en epost på post@klatreverket.no.

Bedriftsevent

Klatring, buldring og rappell inne på Klatreverket eller ute på et av de supre klatrefeltene nær Oslo. Vi skreddersyr for dere!
→ Les mer om bedriftsevent

Klatrekurs for bedrift

Vi setter opp hvilket som helst av våre kurs som helt eget kurs for dere. Noen aktuelle kurs:
→ Nybegynnerkurs klatring inne
→ Ledkurs
→ Nybegynnerkurs buldring
→ Teknikkurs
→ Nybegynnerkurs klatring ute
→ Inne til ute-kurs
→ Kurs i fjellklatring