Klatring er verdens beste aktivitet for bedrifter. La dine ansatte utfordre seg selv, med lagarbeid, mot, fokus, som sentrale aspekter. Vi har følgende skreddersydde opplegg for bedrifter. I tillegg setter vi opp hvilket som helst kurs spesielt for dere. Bare ta kontakt!

Bedriftsavtale

La dine ansatte klatre på Klatreverket. Spreke ansatte yter mer og bedre! Vi har to typer bedriftsavtale:

Etterskuddsvis samlet fakturering
Personlige loggkort, eller nummererte loggkort som kan deles mellom ansatte. Inngangene telles automatisk. 110 kr/inngang. Samlet fakturering 3 ganger i året, med passasjerapporter med oversikt over alle passasjer til de enkelte ansatte (forutsatt at kortene er personlige). Det beste alternativet for større bedrifter som vil ha oversikt over forbruket. Gjelder på KLATREVERKET Torshov, KLATREVERKET Bryn (aka Buldreverket) og KLATREVERKET Drammen.

5-, 10- og 25-klippskort for bedrift
Dette er vanlige klippekort som betales når de utstedes, altså forhåndsbetaling. I tillegg til prisen under koster refillbare chipkort 30,- ved første gangs kjøp. Klippekortene kan være personlige, eller nummererte for deling mellom ansatte. Ofte foretrukket av bedrifter som ønsker et tak på hvor mye hver ansatt klatrer. Gjelder på KLATREVERKET Torshov og KLATREVERKET Bryn (aka Buldreverket). Finnes i følgende varianter:

ankomst før kl 16 hverdag
10 klipp
840 kr
25 klipp
2000 kr
gjelder alltid
5 klipp
550 kr
10 klipp
990 kr
25 klipp
2290 kr

Bedriftsevent

Klatring, buldring og rappell inne på Klatreverket eller ute på et av de supre klatrefeltene nær Oslo. Vi skreddersyr for dere!
→ Les mer om bedriftsevent

Klatrekurs for bedrift

Vi setter opp hvilket som helst av våre kurs som helt eget kurs for dere. Noen aktuelle kurs:
→ Nybegynnerkurs klatring inne
→ Ledkurs
→ Nybegynnerkurs buldring
→ Teknikkurs
→ Nybegynnerkurs klatring ute
→ Inne til ute-kurs
→ Kurs i fjellklatring