3 buldrekonker på Klatreverket

Velkommen til 3 buldrekonker på Klatreverket sine sentre i Oslo. Dette er uformelle konkurranser for alle, både nybegynnere og proffe. Vi skrur konk-buldere med tape-farge grønn, blå, gul, rød, sort og grå. Du bestemmer selv hvilken tape-farger du deltar i. Du holder selv rede på hvilke buldere du har klart og du leverer selv din oversikt til dommeren når tiden er ute. En superpremie går til den som har høyest totalsum når alle 3 konker er gjennomført – Bulderbeistet.

Bulderbeist nr 2:

På Løkka lørdag 17. desember

Buldrekonken starter klokka 14.00

Fra sånn 16 år og eldre. Alle kan bli med – ikke bare de som er gode. Vi skrur utfordringer på alle grader i alle tapefarger. Det kåres vinnere i alle klasser – damer og herrer – og alle tape-klassene:

  • Grønn og blå tape
  • Blå og Gul tape
  • Gul og Rød tape
  • Rød og Svart tape

Påmelding inkl inngang NOK 150,- >

NB! Begrensede plasser!

Vinneren av den hardeste klassen (Rød og Svart tape), går rett til finalen på Bryn 21. januar.

Uoffisielt Dyno-norgesmesterskap sånn 16-ish

Det blir julestemining med gløgg og pepperkaker. Mens vi venter på sekreteriatet som teller poeng for å kårer vinnere i Bulderbeist-konkurransen, blir det uoffisielt Dyno-norgesmesterskap. I Dyno-konken kåres det egne vinnere.

Vi gleder oss!

—–

Lørdag 19. november kom 130 barn, ungdom voksne til Bulderbeist på Torshov

 

55 barn og ungdom
Noen av barna hadde sin første klatreopplevelse på konkurransen, mens andre har klatret like lenge som de har kunnet gå. Alle fikk diplom og medalje og mange fikk vaffel.

I voksenklassen stilte 75
Det var deltagere i alle klasser, men det var overvekt av deltagere i Gul til Rød- og Rød til Svart-klassen og kampen om å gå direkte til finalen på Bulderbeist Bryn 21. januar var hard.

—–

Lørdag 21. januar er det FINALE på Bryn

Kvalik start klokka 14.00 for alle. “Finale” fra 16.00. Mer info kommer…