Bulderbeist – 3 buldrekonker på Klatreverket

3 buldrekonker på Klatreverket sine sentre i Oslo. Dette er uformelle konkurranser for alle, både nybegynnere og proffe. Vi skrur konk-buldere med tape-farge grønn, blå, gul, rød, sort og grå. Du bestemmer selv hvilken tape-farger du deltar i. Du holder selv rede på hvilke buldere du har klart og du leverer selv din oversikt til dommeren når tiden er ute. Du må ikke være med i alle konkene, men det kan lønne seg. Vi har en superpremie som trekkes blant de som har deltatt i alle 3 konker – Bulderbeistet. I tillegg er det sammenlagtpremier til de som har høyest totalsum i alle klassene + premier til vinnerne av hver konk.

 

Dette var så gøy at vi gjør det mer i 2023!

Konken på Bryn ble en fest

Først var det “vanlig” konk i alle tapefarger. Så var det finale i Rød/Svart klasse. Vinnerne fra Torshov og Løkka var allerede kvalifisert. Det 2 finaleplasser ledig i herreklassen som deltagerne kjempet om. I dameklassen var det 3 plasser ledig. Vi hadde 3 finalebuldere med 4-punkt start og bonus/sone. Spotter, musikk og MASSE bra publikum gjorde susen og det ble fest!

Sammenlagt resultat damer >

Sammenlagt resultat herrer >

Nyt snaue 4 minutter med Bulderbeistkonk nr 3 på inkl finale på Bryn 21. januar 2023.

 

Finalen!

Vinnerne av finalen er Julie Holstad og Per Ravlo-Caspersen så de ligger først her i billedgalleriet. På bildene følger så følger Alma Oreld, Teodor Kirkebø, Sigrid, Baste, Ida Johanne, Frank, Hanne Sofie Biørn-Lian og Tobias Reidel, 

Bulderbeist konk nr.3 – 21. januar på Bryn

Bulderbeist konk nr.2 – 17. desember på Løkka

Uoffisielt Dyno-norgesmesterskap

Som en avslutning Bulderbeist-konken på Løkka den 17. desember, kjørte vi uoffisiell dyno-konk 2022. De fleste deltok så prologuen ble lang. Men etter 15 minutter sto vi igjen med to vinnere: Julie Holstad og Baste Andesilic. Gratulerer!

Sjekk filmen >

—–

Lørdag 19. november kom 130 barn, ungdom voksne til Bulderbeist nr. 1 på Torshov

 

55 barn og ungdom
Noen av barna hadde sin første klatreopplevelse på konkurransen, mens andre har klatret like lenge som de har kunnet gå. Alle fikk diplom og medalje og mange fikk vaffel.

I voksenklassen stilte 75
Det var deltagere i alle klasser, men det var overvekt av deltagere i Gul til Rød- og Rød til Svart-klassen og kampen om å gå direkte til finalen på Bulderbeist Bryn 21. januar var hard.

—–