BULDRE PÅ LØKKA

Bare kom, lei et par klatresko, betal inngang og du er i gang 🙂 Kurs er fint og flott og anbefales, men ikke nødvendig for å starte. Etter å ha prøvd noen ganger vurderer du om du vil ta kurs for å få enda raskere fremgang. Buldring er leken trening!

Buldring startet med klatring på store stener, “boulders”. Folk har klatret på “boulders” i uminnelige tider, blant annet i Fontainbleau-skogen utenfor Paris. Inne buldrer man på passe høye vegger over tjukkasmadrasser. Helt trygt!

Buldring er den enkleste og reneste formen for klatring. Buldring er en helt egen idrett med både Norgescup og World Cup. Inne buldrer man i sikker høyde over tjukkasmadrasser, uten tau! Man klatrer kortere enn med tau. Det er desto mer fokus på hver bevegelse, som gjør at man forbedrer teknikken raskt. Man tar i hardere. Dermed trener man maksstyrke. Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, er en av de mest populære, og den desidert mest sosiale måten å klatre!

Nybegynnerkurs buldring lærer du det grunnleggende om buldring og klatreteknikk, og forskjellige måter å trene buldring og teknikk. Eller gå rett på Teknikkurs.