Arrangement og kurs

Nybegynnerkurs buldring

Buldring er klatring over matter, uten tau, til noen meters høyde. På Nybegynnerkurs buldring lærer du det grunnleggende om buldring, som fargekodene for vanskelighetsgrad, hvilke tak som er lov å bruke på et bulder (altså en “buldrerute”), og ulike måter å trene buldring alene og sammen med andre. På kurset lærer man også grunnleggende klatreteknikk. Vi regner gjerne Nybegynnerkurs buldring som vårt teknikkurs for nybegynnere!

Merk at det er ikke nødvendig å gå Nybegynnerkurs buldring. For å buldre er det er bare å komme, leie et par klatresko, og du er i gang. Du trenger ikke booke engang! Men kurset er supert, og anbefales!

2 timer. 320 kroner alt inkl. Fra ca 15 år.

→ Datoer & Påmelding

Ved stor interesse setter vi opp flere kurs! Meld din interesse >

Arrangement

Det er ikke nødvendig med instruktør på et arrangement. Dere kan komme en gjeng og buldre i vei. Men en instruktøren kan demonstrere teknikk, både grunnteknikk og mer akrobatiske teknikker. Mange buldre krever at man bruker én spesiell teknikk. Å klare slike buldre er gøy, tilfredsstillende og lærerikt – det er sånn man lærer!

Én instruktør demonstrerer lett for f.eks. 15 deltakere, men med færre deltakere per instruktør blir det mer personlig veiledning. Kontakt oss på lokka@klatreverket.no for et tilbud!

Treningsgrupper i buldring

Bli en bedre buldrer, og få nye klatrevenner samtidig! Bli med i en treningsgrupper og buldre sammen med andre på ditt nivå. Hvilken farge har tapen har på de bulderne der du kommer til topps? Den fargen definerer gruppa di.

Pris

Én gang i uken. 4 ganger.
2 timer hver gang.
790 kr totalt for selve gruppen.

Inngang og eventuelt leie av sko kommer i tillegg. Bruk gjerne halvårskort, klippekort eller en bedriftsavtale.

Kom til topps på alle grønne og flere blå!

Om du er ganske fersk og kommer opp endel buldere merket med grønn tape, men sliter med de med blå tape er dette gruppa for deg.

Skriv deg på interesselisten, så varsler vi deg når nye grupper settes opp!

Fiks flere gule buldere!

Om du kommer til topps på mange blå, men sliter med tunge og triksi gule buldere, er dette gruppa for deg.

Skriv deg på interesselisten, så varsler vi deg når nye grupper settes opp!

Avanser til rødt!

Skal du fikse røde buldere på det jevne, må du trene mer enn en dag i uka. På denne treningsgruppa får du tips i selve økta i tillegg til hva du kan gjøre på selv for å bli bedre – så god at du kommer til topps.

Skriv deg på interesselisten, så varsler vi deg når nye grupper settes opp!

Ingen tauklatring på Løkka

NB: Det er ingen tauklatring på Løkka! For tauklatring, rappell, event ute på klatrefelt i Oslo-området, eller tilbud for folk under 10 år / under 5. klasse, kontakt KLATREVERKET Torshov.