Arrangement og kurs

Nybegynnerkurs i buldring

På Nybegynnerkurs buldring lærer du det grunnleggende om buldring, som fargekodene for vanskelighetsgrad, hvilke tak som er lov å bruke på et bulder (altså en “buldrerute”), og ulike måter å trene buldring alene og sammen med andre. Mer om buldrekurs >

Arrangement

Det er ikke nødvendig med instruktør på et arrangement. Dere kan komme en gjeng og buldre i vei. Men en instruktøren kan demonstrere teknikk, både grunnteknikk og mer akrobatiske teknikker. Mange buldre krever at man bruker én spesiell teknikk. Å klare slike buldre er gøy, tilfredsstillende og lærerikt – det er sånn man lærer!

Én instruktør demonstrerer lett for f.eks. 15 deltakere, men med færre deltakere per instruktør blir det mer personlig veiledning. Kontakt oss på lokka@klatreverket.no for et tilbud!

Treningsgrupper i buldring

Bli en bedre buldrer, og få nye klatrevenner samtidig! Bli med i en treningsgrupper og buldre sammen med andre på ditt nivå. Hvilken farge har tapen har på de bulderne der du kommer til topps? Den fargen definerer gruppa di.

Mer om treningsgrupper >

Ingen tauklatring på Løkka

NB: Det er ingen tauklatring på Løkka! For tauklatring, rappell, event ute på klatrefelt i Oslo-området, eller tilbud for folk under 10 år / under 5. klasse, kontakt KLATREVERKET Torshov.