Voksne med barn

 

Beskrivelse

Voksne med barn er et sosialt og sportslig tilbud. Tilbudet er for barn i alderen 3-11 år sammen med en voksen.
De voksne sikrer egne barn på topptau.  Det er klatring én gang i uken over 4 ganger, oppmøte til samme tid hver uke. Gøy for både voksne og barn, og mange setter pris på det sosiale samværet! Det er instruktør med hele tiden som ivaretar sikkerheten og som også kan bidra med klatretekniske tips.

1. gang varer i 3 timer og er et helt vanlig Nybegynnerkurs klatring. Dette er kun for de voksne, og barna skal ikke være med. På topptaukurset sikrer de voksne hverandre. Om det er noen voksne som ikke ønsker å klatre selv, er det ok. 2. – 4. gang varer i 1,5 timer hvor barna klatrer på topptau mens de voksne sikrer.

1. gang  Nybegynnerkurs for kun den voksne,  3 timer
2. gang  Voksne og barn sammen,  1,5 timer
3. gang  Voksne og barn sammen, 1,5 timer
4 .gang  Voksne og barn sammen, 1,5 timer

 

Påmelding

Om den voksne har med mer enn ett barn, koster det en ekstra inngangsbillett. Den billetten betales i resepsjonen ved oppmøte hver gang. Begge barna må da bytte på å bli sikret av den voksne. Det er ikke gruppe på dager Oslo-skolene har fri, og ofte heller ikke når det er langhelger med inneklemte dager. I så fall forskyves kurset én uke for hver gang som faller bort.
Dersom det ikke er ledig på ønsket dato er det mulig å sette seg på interesseliste,  så vil du motta en e-post når nye grupper blir satt opp!
NB! legg merke til at det kan være ulik oppstartstid mellom gang 1 og 2,3,4, da står det i nettbutikken.

Tider og påmelding >

 

Pris

1590,- alt inkludert  (for én voksen og et barn)

Klatre alene med barna etter kurset

Mange av de voksne vil i løpet av kurset kvalifisere til å kunne ta den nasjonale sertifiseringen Topptaukort. Topptauprøven tas på eget initiativ etter kurset. Ingen bestilling, men si gjerne fra i resepsjonen når du kommer om at du ønsker å ta prøven. Prøven kan tas når vi har klatrevakt – stort sett kvelder fra kl 17/18 og helger fra kl 11. Pris >

Du kan sikre barna på de lave veggene til Klatreverket med allerede hengene topptau. Sjekk Ansvarserklæringen for flere detaljer.

Spørsmål

Epost: post@klatreverket.no | Telefon: 22 04 06 80

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart får du 50% rabatt på det samme kurset, eller 50% refusjon. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.

Når det er 4 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 1 instruktør (maks 6 deltagere). Når det er 9 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 2 instruktører. Det er full refusjon om kurs må avlyses.