Voksne med barn

↓ Litt info
↓ Priser // Kommende grupper // Påmelding
↓ Spørsmål
↓ Interesseliste
↓ Betaling
↓ Avmelding

LITT INFO

Voksne med barn er et sosialt/sportslig tilbud. Gruppene er for barn i alderen 3-11 år.

De voksne sikrer egne barn på topptau. Det er instruktør med hele tiden som ivaretar sikkerheten og som også kan bidra med klatretekniske tips. Gøy for både voksne og barn, og mange setter pris på at det sosial på gruppen!

Det er klatring én gang i uken. Hver gruppe går over 4 ganger.

1. gang er et helt vanlig Nybegynnerkurs klatring på 3 timer. Dette er kun for de voksne, og barna skal ikke være med. På topptaukurset sikrer de voksne hverandre. Om det er noen voksne som ikke ønsker å klatre selv, er det ok.

Gang 2-4 klatrer barna på topptau mens de voksne sikrer i 1½ time. Det er instruktør med hele tiden som ivaretar sikkerheten og som også kan bidra med klatretekniske tips.

De fleste voksne vil i løpet av kurset kvalifisere til å få Topptaukort.

PRIS

1 voksen med 1 barn: 1300 kr alt inkl.

Datoer og påmelding >

Om den voksne har med mer enn ett barn, koster det en ekstra inngangsbillett. Den billetten betales i resepsjonen ved oppmøte hver gang. Begge barna må da bytte på å bli sikret av den voksne.

Det er ikke gruppe på dager Oslo-skolene har fri, og ofte heller ikke når det er langhelger med inneklemte dager. I så fall forskyves kurset én uke for hver gang som faller bort.

 

INTERESSELISTE

Skriv deg på interesselisten, så vil du motta en e-post når nye grupper blir satt opp!

SPØRSMÅL

Epost: post@klatreverket.no | Telefon: 22 04 06 80

 

AVBESTILLING OR REFUSJON

Du får full refusjon om kurset ikke kan avholdes pga smittesituasjonen. Avbestilling kostnadsfritt senest 3 hverdager før oppstart. Ved senere avbestilling refunderes halve deltakeravgiften. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling refunderes ikke beløpet.

Avbestilling må meldes til post@klatreverket.no