Nybegynnerkurs for ungdom

For ungdom fra 4. klasse til ca 15 år.

BESKRIVELSE

På Nybegynnerkurs for ungdom får deltakerne opplæring i montering av klatreutstyret, sjekk av eget og partnerens utstyr før klatring, klatring på topptau, og sikring på topptau. Dette kurset er nødvendig for å kunne starte på våre basisgrupper, men du kan gjerne ta dette kurset først for å få en smakebit og se om man liker klatring sikret med tau. Hovedformålet med Nybegynnerkurs for ungdom er å gjøre deltakerne klar for Basisgruppe for ungdom. Ungdom fra 15 år kan velge å heller ta voksent Nybegynnerkurs klatring.

Merk at alle tre gangene på Nybegynnerkurset for ungdom må være fullført før man melder seg på Basisgruppene. Etter endt kurs vil det alltid være tilbud om en ledig plass på en av våre Basisgrupper, men vi kan ikke garantere at man får plass på akkurat den dagen man vil. Dersom man vil bruke mindre tid på å sikre, og mer tid på å klatre kan man også vurdere Buldregruppe for ungdom.

Ved å fortsette på våre Basisgrupper vil man etterhvert få muligheten til å ta en topptaukort-test, og om man består får man et bevis på at man er en selvstendig sikrer. De aller fleste må delta en viss tid på Basisgruppe før de får Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Hvor lang tid det tar er individuelt. Sikkerhet og modenhet til å ta selvstendig ansvar for en som klatrer høyt oppe i veggen er prioritert.

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 4. klasse på skolen.

PRIS

890 kr alt inkludert.

DATOER / TIDER / PÅMELDING

Kurset går én gang i uken, samme ukedag, samme starttid, 3 påfølgende uker. 2 timer første gang, 1½ time andre og tredje gang. Det er ikke kurs på røde dager eller i skoleferier (gjelder også høst- og vinterferiene). Klikk link nedenfor til påmelding for å se oppstartsdatoer for kommende kurs. Ukedagen oppstartsdatoen er på sier hvilken ukedag gruppen går på. Er oppstartsdato f.eks. en mandag, vil det si at gruppen går 3 mandager, eventuelt avbrutt av rød dag, høst- eller vinterferie.

Dessverre utsolgt. Nye kurs kommer.

Skriv deg på interesselisten, så får du epost når nye Nybegynnerkurs for ungdom settes opp eller når plasser blir ledig.

BETALINGSVILKÅR

Full refusjon om kurset ikke kan avholdes pga smittesituasjonen. Avbestilling kostnadsfritt senest 3 dager før oppstart. Ved senere avbestilling refunderes halve deltakeravgiften. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling refunderes ikke beløpet.
Avbestilling må meldes til post@klatreverket.no

ALTERNATIVER

Dersom du tidligere har vært med på vår sommerskole, eller blir med på vår klatreskole i vinterferien, lærer du det samme her som på nybegynnerkurs for ungdom. Da kan du starte rett på våre ungdomsgrupper!

INTERESSELISTE

Skriv deg på interesselisten, så får du epost når nye Nybegynnerkurs for ungdom settes opp eller når plasser blir ledig.