Nybegynnerkurs for barn og ungdom

Beskrivelse

På Nybegynnerkurs for ungdom får deltakerne opplæring i montering av klatreutstyret, sjekk av eget og partnerens utstyr før klatring, klatring på topptau, og sikring på topptau. Dette kurset er nødvendig for å kunne starte på Klatreverkets treningsgrupper for ungdom. Kurset gir en smakebit på om man liker klatring og det å sikret med tau. Hovedformålet med Nybegynnerkurs for ungdom er å gjøre deltakerne klar for treningsgruppen Basisgruppe for ungdom. Ungdom fra 15 år kan velge å heller ta voksent Nybegynnerkurs klatring.

Alle tre gangene på Nybegynnerkurset for ungdom må være fullført før man melder seg på en treningsgruppe. Etter endt kurs vil det som regel være et tilbud om plass på en Basisgruppe, men vi kan ikke garantere at det er plass på akkurat den dagen man vil. Om høyde og sikring på topptau er litt kjedelig kan Buldregruppe for ungdom være et bra alternativ.

Krav for å delta: Man skal minst gå i 4. klasse på skolen.

Tider

1. gang 2 timer   Tema: Sikkerhet & kommunikasjon, sikring på topptau, montering av klatreutstyr og nedfiring
2. gang 1,5 time  Tema: Selvsjekk og kameratsjekk, øving på sikring
3. gang 1,5 time  Tema: Falltrening, øving på sikring 

 

Pris og påmelding

Pris:  890,- (inngang og utstyr er inkludert i prisen)

Kurset går én gang i uken, samme ukedag, samme starttid, 3 påfølgende uker. Det er ikke kurs på røde dager eller i skoleferier. Klikk link nedenfor til påmelding for å se oppstartsdatoer for kommende kurs. Ukedagen oppstartsdatoen er på sier hvilken ukedag gruppen går på. Er oppstartsdato f.eks. en mandag, vil det si at gruppen går 3 mandager, eventuelt avbrutt av rød dag, høst- eller vinterferie.

Meld deg på her >

 

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart får du 50% rabatt på det samme kurset, eller 50% refusjon. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.no.

Interesseliste

Skriv deg på interesselisten, så får du epost når nye Nybegynnerkurs for ungdom settes opp eller når plasser blir ledig.

 

Klatring i skoleferien

Dersom du tidligere har vært med på vår Sommerskole, eller blir med på vår  klatring i Vinterferien, lærer du det samme som på nybegynnerkurs for ungdom. Da kan du starte rett på treningsgrupper for ungdom om det er plass!