Nybegynnerkurs i buldring inne

Du MÅ ikke gå nybegynnerkurs for å buldre på et av våre klatresentere. For å buldre trenger du inngangsbillett, klatresko og en rask innføring i buldrevett så er du i gang. Men med et buldrekurs i bagasjen blir du rask bedre.

Lengde

1 gang2 timer

Pris NOK 320,- 
Inngang og utstyr er inkludert i prisen.

Når, hvem og hvor

Nybegynnerkurs i buldring passer for ungdom fra ca. 15 år via voksne til eldre. Du trenger ingen forkunnskap. Vi har nybegynnerkurs i buldring på alle sentrene, ofte flere ganger i uken i vinterhalvåret. I sommerhalvåret har vi også guiding utendørs. Kurset er det samme på alle 3 sentere. Legg merke til hvor du melder deg på, så du møter på riktig adresse!

Klatrverket Torshov er buldringen fordelt over 3 etasjer og det er eget «teknikkrom».
Klatreverket Løkka er sentralt og nytt på alle måter.
Klatreverket Bryn er intimt og lite med alt en buldrer trenger for å bli god eller bedre.

Interesseliste

Om det ikke finnes oppsatte treningsgrupper som passer, kan du melde deg på interesselisten >
Da får du beskjed når vi setter opp nye kurs.

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag (24 timer) før oppstart, får du 50% rabatt på det samme kurset (ingen refusjon). Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til Klatreverket >

Når det er 4 deltagere eller flere, gjennomføres kurset (maks 8 deltagere). Det er full refusjon om kurs må avlyses.

Det praktiske

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Møt opp på Klatreverket i tøy som det er godt å bevege seg i. Ta med kvitteringen med QR-kode sendt til oppgitt epostadresse og mobilnummer. Det er koden som er inngangsbilletten.

Veien videre

Etter gjennomført kurs er det bare å buldre på. Om du ikke har den fremgangen du ønsker, har vi teknikkurs og treningsgrupper. Der er  fokuset på bevegelighet, dynamikk, styrke og god klatreteknikk – og å komme seg fra en tapefarge til en annen.

Sjekk ut teknikkursene >

Finn en treningsgruppe som passer deg >

Om instruktørene

Norges klatreforbund sin trenerløype er en godt innarbeidet instruktørutdanning. På Klatreverket har alle instruktører med lederansvar lang erfaring i å holde klatrekurs og utdanning i samsvar med trenerløypa.