Nybegynnerkurs i buldring inne

Du MÅ ikke gå nybegynnerkurs for å buldre på et av våre klatresentere. For å buldre trenger du inngangsbillett, klatresko og en rask innføring i buldrevett så er du i gang. Men med et buldrekurs i bagasjen blir du rask bedre.

Du vil lære

Buldreveggene er ca 5 meter høye og under dem er det tjukkaser. De hopper du mye ned på. Uheldige nedhopp gir endel lettere skader, så fallteknikk lærer du. Også får du tips om ulike måter å trene buldring på alene og sammen med andre på. Du lærer:

  • grunnleggende klatreteknikk
  • grunnleggende fallteknikk
  • hva som definerer en buldrerute
  • fargekodene og vanskelighetsgrad
  • skadepotensiale og sikkerhet

Når, hvem og hvor

Nybegynnerkurs i buldring passer for ungdom fra ca. 15 år via voksne til eldre. Du trenger ingen forkunnskap. Vi har nybegynnerkurs i buldring på alle sentrene, ofte flere ganger i uken i vinterhalvåret. I sommerhalvåret har vi også guiding utendørs. Kurset er det samme på alle 3 sentere. Legg merke til hvor du melder deg på, så du møter på riktig adresse!

Torshov er buldringen fordelt over 3 etasjer pluss at det finnes et eget «teknikkrom».
Løkka er sentralt og nytt på alle måter.
Bryn er intimt og lite men med alt en buldrer trenger for å bli god eller bedre.

Buldrekurs på Torshov

2 timer i Sandakerveien 24C.
KR 320,-

Buldrekurs på Bryn

2 timer i Brynsveien 3.
KR 320,-

Interesseliste

Om det ikke finnes oppsatte treningsgrupper som passer mht tapefarge eller sted, kan du melde deg på interesselisten >
Da får du beskjed om det blir ledig der du ønsker plass og når vi setter opp nye grupper.

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag (24 timer) før oppstart, får du 50% rabatt på det samme kurset (ingen refusjon). Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til Klatreverket >

Når det er 4 deltagere eller flere, gjennomføres kurset (maks 8 deltagere). Det er full refusjon om kurs må avlyses.

Det praktiske

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Møt opp på Klatreverket i tøy som det er godt å bevege seg i. Ta med kvitteringen med QR-kode sendt til oppgitt epostadresse og mobilnummer. Det er koden som er inngangsbilletten

Veien videre

Etter gjennomført kurs er det bare å buldre på. Om du ikke har den fremgangen du ønsker, har vi teknikkurs og treningsgrupper. Der er  fokuset på bevegelighet, dynamikk, styrke og god klatreteknikk – og å komme seg fra en tapefarge til en annen.

Sjekk ut teknikkursene >

Finn en treningsgruppe som passer deg >

Om instruktørene

Norges klatreforbund sin trenerløype er en godt innarbeidet instruktørutdanning. På Klatreverket har alle instruktører med lederansvar lang erfaring i å holde klatrekurs og utdanning i samsvar med trenerløypa.