Ta med dine folk på KLATREVERKET Bryn. Vi tilpasser for dere, én eller mange ganger! Vi tar imot alle typer grupper & events – firmaevent, utdrikningslag, barnebursdag, skole, aktivitetsskole, idrettslag, institusjon osv, men foreløpig er det dessverre ikke skrudd buldere for de aller yngste, så inntil videre er det en slags aldersgrense på ca 10 år eller 5. klasse på Buldreverket.

Det er ikke nødvendig med instruktør på grupper & events, men en instruktør vil gjøre opplevelsen fetere. Instruktøren kan forklare finesser i buldringen, utover at målet er å komme opp 🙂 Og ikke minst kan instruktøren demonstrere teknikk, både grunnteknikk og mer akrobatiske teknikker. Mange buldere krever at man bruker én spesiell teknikk. Å klare slike buldere er gøy, tilfredstillende og lærerikt – det er sånn man lærer! I buldring trenger man ikke så mange instruktører. Én instruktør demonstrerer lett for f.eks. 15 deltakere, men med færre deltakere per instruktør blir det mer personlig veiledning.

Sjekk pris i vår priskalkulator eller kontakt oss for tilbud!

NB: Ingen tauklatring på Bryn! For tauklatring, rappell, event ute på klatrefelt i Oslo-området, eller tilbud for folk under 10 år / under 5. klasse, kontakt KLATREVERKET Torshov.