Illustrasjon

Velkommen til ny Bulderbeist

Buldrekonkurranser for nybegynnere og proffe, barn, ungdom og voksne. På Torshov er det konk for alle barn og voksne. På Løkka blir det vanlig konk + Dyno-konk mens vi venter på resultatene. På Bryn blir det vanlig konk + finale.

Både lett, middels og vanskelig.
Vi skrur lette, middels og vanskelige konk-buldere med tape-farge grønn, blå, gul, rød, sort og grå. Du bestemmer selv om du deltar i lett, middels eller vanskelig. Du registrerer selv bulderne du har klart, og får poeng deretter.

Vinnerne
Årets Bulderbeist, og vinner av den gjeveste premien, er personen med mest poeng i alle 3 konkurranser sammenlagt.
Det kåres også vinnere i hver klasse etter hver konk; «Grønn og blå», «blå og gul», «gul og rød», «rød og sort/grå».  Vinnerne i hardeste klasse i hver konk, får billett til finalen på Bryn. Det blir noen fete premier, nye Bulderbeist T-skjorter (med mye Mammut-kvalitet), diplom og litt trøstepremier.

Fra klokka 10 på Torshov er konken spesielt tilrettelagt for barn. Klokka 16 starter konkurransen for voksne. Sjekk flere bilder fra Bulderbeist 2022 >

Torshov på lørdag 25. november

For barn og ungdom klokka 10
Konkurransen starter klokka 10 og er ferdig 12.30. Møt opp i god tid før start. Foreldre er velkommen som tilskuere. Det blir salg av vafler og kaffe og brus. Vann finnes i springen, og tar du med matpakke er det finfint det også. 

Vi har invitert ungdomsgruppene som klatrer på Klatreverket, Oslo Klatresenter, Gneis og Vulkan. Klatreklubbene i og rundt Oslo har også fått beskjed, så vi håper på fullt hus!

Om du ikke har vært med i konkurranse før, får du hjelp med å komme i gang. I konkurransen for barn vil det også være hvite buldere.

Vinnere kåres fra 12 år og oppover. Det er premieutdeling med diplomer til alle rett etter konken.

Vil du konkurrere om å bli årets Bulderbeist eller finaleplassen på Bryn, må du delta sammen med voksen ungdom og eldre klokka 16.

For voksen ungdom og eldre klokka 16
Fra 16 til 18.30 er det voksen-konk. Vaffelstekeren har gått hjem, men kaffe og brus finnes å kjøpe. 

Det blir bra buldere til alle. Vi håper mange av dere som ofte buldrer på Torshov, tar turen. Få med deg kolleger i  bedriftsidrettslaget, eller den faste gjengen du buldrer med på dagtid. Vi har hatt dere i tankene.

Det kåres vinnere i hver klasse etter hver konk; «Grønn og blå», «blå og gul», «gul og rød», «rød og sort/grå».  Vinnerne i hardeste klasse får billett til finalen på Bryn.

Bilder fra Bulderbeist på Løkka. Se flere her Bulderbeist 2022 >

Løkka på lørdag 16. desember

For voksen ungdom og eldre klokka 16
Fra 16 til 18.30 er det duket for Bulderbeist nr 2. på Løkka.

Kjøp billett på forhånd
På Løkka er det begrenset plass, så du må kjøpe billett på forhånd. De legges ut for salg når datoen nærmer seg. Senteret vil være stengt for vanlig besøk fra 15.30

Det blir bra buldere til alle. Løkka har bedre plass, så i denne konken blir det endel store bevegelser.

Det kåres vinnere i hver klasse etter hver konk; «Grønn og blå», «blå og gul», «gul og rød», «rød og sort», «sort og grå».  Vinnerne i hardeste klasse får billett til finalen på Bryn. Mens vi venter på utregning av plasseringer, blir det dyno-konk.

Uoffisiell NM i dyno
Som en avslutning Bulderbeist-konken på Løkka blir det uoffisiell NM dyno-konk 2023. I fjor deltok ca 50 pers.  Sjekk filmen fra det uoffisielle NM i dyno 2022 >

Bilder fra finalen på Bryn. Se video fra konkurransen på Bryn Bulderbeist 2022 >

Lørdag 20. januar på Bryn

For voksen ungdom og eldre klokka 14
Fra 14 til 16.30 er det voksen-konk med siste sjanse for å kvalifisere seg til finalen. 

Det kåres vinnere i hver klasse etter hver konk; «Grønn og blå», «blå og gul», «gul og rød», «rød og sort». Vinnerne i hardeste klasse får billett til finalen på Bryn.

Ikke glem Årets Bulderbeist. Vinner av den gjeveste premien, er personen med mest poeng i alle 3 konkurranser sammenlagt. Det er på Bryn du samler de siste poengene som tar deg til topps i konkurransen om å bli årets vinner.

Bulderbeist finalen!

Vi har ikke helt bestemt oss for formatet på finalen, men musikk og følgespotter blir det! Har du noen innspill?

Illustrasjon