Illustrasjon

Bulderbeist

Buldrekonkurranser for nybegynnere og proffe, barn, ungdom og voksne. På Torshov er det konk for alle barn og voksne. På Løkka blir det vanlig konk + Dyno-konk mens vi venter på resultatene. På Bryn blir det vanlig konk + finale.

Både lett, middels og vanskelig.
Vi skrur lette, middels og vanskelige konk-buldere med tape-farge grønn, blå, gul, rød, sort og grå. Du bestemmer selv om du deltar i lett, middels eller vanskelig. Du registrerer selv bulderne du har klart, og får poeng deretter.

Vinnerne
Årets Bulderbeist, og vinner av den gjeveste premien, er personen med mest poeng i alle 3 konkurranser sammenlagt.
Det kåres også vinnere i hver klasse etter hver konk; «Grønn og blå», «blå og gul», «gul og rød», «rød og sort/grå».  Vinnerne i hardeste klasse i hver konk, får billett til finalen på Bryn. Det blir noen fete premier, nye Bulderbeist T-skjorter (med mye Mammut-kvalitet), diplom og litt trøstepremier.

Resultater fra Torshov, Løkka og Bryn.

Takk til alle som deltok og alle som heiet på små og store buldrere. Sjekk oppsummeringen og resultater >

Illustrasjon