Velkommen tilbake neste år!

Det har vært enda mer gøy å arrangere Bulderbeist i år enn i fjor. Det hjelper med litt erfaring på hva som funker og ikke.

Resultatene sammenlagt >

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere.  Ta tak i en av oss på sentrene eller send en epost.

Vi planlegger egen klasse for barn i konkurransene på Bryn og Løkka som starter tidligere på dagen – lik konken på Torshov. Det blir høyere kvalitet på bulderene når vi skrur tilpasset barna. Det blir lettere for barna å komme til og det blir tryggere. Det er mange som vil være med til neste år!

Resultatene sammenlagt >

Bryn

Bryn var også utsolgt tidlig. Det var 80 plasser tilgjengelig i konkurransen så det ikke skulle bli kø eller farlige situasjoner. Tilbakemeldingen fra deltagere var at vi traff bra på skruinga denne gangen, og de aller fleste var fornøyd.

16.30 startet finalen og den var en fest! 

Mange var særdeles fornøyd og noen følte seg hjelpesløse på Løkka.

På Løkka er det god veggplass, og det var skrudd en overvekt av dynamiske buldere til konken. Mange deltagere var særdeles fornøyd med det, men noen følte seg hjelpeløse. Trøsten er vel at det kommer en ny sjanse på Bryn i januar?

Det var utsolgt i flere dager før konkurransen og godt over 100 leverte inn skjema etter 2,5 timer med buldring. 

Mens vi ventet på resultatene, var det uoffisiell NM i Dyno. Med enda større deltagelse i år enn i fjor, ble ikke noe pause mellom Dyno-konk og premieutdeling. 

60 barn og enda flere voksne stilte på Torshov

Klatring

Vinnerne i barnekonken (fra 12 år) i «grønn til blå», «blå til gul» og «gul til rød» i Bulderbeist T-skjorter sponsa av Mammut.

Klatring

5 av vinnerne i voksenkonken med Bulderbeist T-skjorter sponsa av Mammut. Illustrasjon av Sigrid Brænd.

Yngste deltager var 6 og eldste deltager var 56 i Bulderbeist 2023-24 på Torshov. Det er bra spredning i en konkurranse som er laget for alle 🙂 

I barnekonken fikk alle diplom. I voksenkonken var det kun vinnerne av hardeste klasse som fikk diplom. Diplomet er billetten til finalen som går på Bryn 21. januar.

Men først skal vi glede oss til konkurransen på Løkka den 16. desember. Der kommer vi til å ha egen «sort og grå» klasse til eliten. Det betyr at mange flere kan kjempe om Bulderbeist T-skjorte i «rød-sort» og «gul og rød» klasse.

Resultatene >

Bilder fra barnekonken

Bilder fra voksenkonken