Klatrekurs med voksne og barn sammen

Klatrekurset er et sosialt og sportslig tilbud der voksne og barn fra 3 til 9 år lærer å klatre på tau sammen.

Dere vil lære

Som voksen lærer du å sikre på topptau og å klatre om du vil. Barna lærer å klatre. De voksne sikrer eget barn på topptau. Det er instruktør med hele tiden som ivaretar sikkerheten og som også kan bidra med klatretekniske tips. Barnet må være minst 3 år. Den voksne må sikre barnet, men trenger ikke klatre.

Lengde

1. gang3 timerNybegynnerkurs i tauklatring for den voksne (barnet er ikke med)
2. gang1,5 timerVoksen og barn sammen
3. gang1,5 timerVoksen og barn sammen
4. gang1,5 timerVoksen og barn sammen

Kurset går én gang i uken på  samme ukedag 4 uker på rad. For starttid, sjekk på kjøpssiden. 

På nybegynnerkurset 1. gang (for den voksne), sikrer de voksne hverandre. Barnet skal ikke være med. Om det er noen voksne som ikke ønsker å klatre selv, er det helt ok. Gang nummer 2 til 4 klatrer barnet på topptau og de voksne sikrer. Instruktøren passer på og hjelper til.

Pris NOK 1790,-
Prisen inkluderer instruksjon, inngang og nødvendig utstyr.

Hvem, hva, hvor

Om den voksne har med mer enn ett barn, koster det en ekstra inngangsbillett. Den billetten betales i resepsjonen ved oppmøte hver gang (ikke i nettbutikken). Barna må da bytte på å bli sikret av den voksne. 

Datoene for påmelding finner du i nettbutikken. Ukedagen startsdatoen er på, viser ukedag for kurset . Er oppstartsdato på en lørdag, vil det si at gruppen går 4 lørdager. Det er ikke kurs på dager Oslo-skolene har fri, og ofte heller ikke når det er langhelger med inneklemte dager. I så fall forskyves kurset én uke for hver gang som faller bort.

Voksen og barn sammen

1. gang tar den voksne nybegynnerkurs i sikring. De andre gangene klatrer voksen og barn sammen.
1790,- (for én voksen og ett barn)

Interesseliste

Om det er utsolgt kan du sette deg på interesseliste >
Da får du epost når flere klatrekurs for Voksen og barn settes opp, eller om plasser blir ledig. 

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart får du 50% rabatt på det samme kurset. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig her >

Det praktiske

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Dere bør ha på dere treningstøy. Det kan være litt kaldt i hallen, så en ekstra genser er ikke så dumt.

Etter påmelding og betaling i nettbutikken sendes billetten til oppgitt epostadresse og mobilnummer. Ta med kvitteringen med QR-kode. Det er koden som er inngangsbilletten.

Veien videre

De fleste voksne kan ta topptauprøven og få Topptaukort etter fullført kurs. Da kan dere sikre barna på alle vegger uavhengig av høyde uten støtte fra instruktør. Uten Topptaukort kan den voksne som har deltatt på Topptaukurset, sikre barnet på de lave veggene til Klatreverket med allerede hengene topptau. Sjekk Ansvarserklæringen for flere detaljer.

Om barnet vil fortsette med klatring så finnes det kurs og treningsgrupper med tau for barn fra 9 år. Om dere synes det er mer gøy med buldring er det en fin og sosial aktivitet.  

Instruktørene

Norges klatreforbund sin trenerløype er en godt innarbeidet instruktørutdanning. På Klatreverket har alle instruktører med lederansvar lang erfaring i å holde klatrekurs i samsvar med trenerløypa.