Fra buldring inne til ute

For å buldre ute trenger du strengt tatt noen venner som er med å spotter, en pad og et par klatresko. Så er du i gang! Er du gira? Vi viser deg Oslos beste utebuldring og du får tips om apper og guidebøker der buldringa er dokumentert så du finner frem selv.

Du vil lære

Vi gir deg en grundig innføring i hva som er forskjellen på inne og ute. Det er fokus på sikkerhet og du vil lære om padding og spotting. 

  • Hvor er de beste bulderne i Oslomarka som passer for deg?
  • Valg av utstyr og type crasphad
  • Skikk og bruk rundt kalk, pussing og generell bruk av skogen
  • Sikkerhet, spotting, flytting/plassering av crashpads, landingsområder
  • Tips og triks

Hvem, hva, hvor

Turen passer for deg fra 18 år og oppover. Du bør ha såpass erfaring med innebuldring at du klarer mange buldere med blå tape.  Faktisk oppmøtested avtales hver gang. Vi drar dit det er best temperatur, tørt og myggfritt (hvis mulig) men det vil alltid være lett å komme oppmøtestedet med kollektivtransport.

På stein i Østmarka

3 timer
Utvalgte ettermiddager og helgedager.
KR 630,-

Interesselisten

Skriv deg på interesselisten så får du mail når vi setter opp nye datoer! Du får også beskjed om det dukker opp restplasser med 25% rabatt.

Kansellering og refusjon

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart, får du 50% rabatt på det samme kurset (ingen refusjon). Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling refunderes ikke beløpet. Avbestilling må meldes på epost til Klatreverket.

Det praktiske

Trenger du transport til og fra klatrefeltet? Gi oss beskjed på epost senest 1 uke før kursstart.

Deltakerne må stille med egne klatresko. Om du ikke har klatresko kan du komme innom og leie på Klatreverket Torshov, Bryn eller Løkka. (Vis påmeldingen på mobilen, så får du ta med skoene ut av senteret. De må leveres tilbake dagen etter.) Sjekk værmeldingen og vel møtt til buldring i skogen!