Fete Flytt

– På Klatreverket er det alltid det sentrale. Søken etter fete flytt…om det er 180-gradern, dynoen, knelåsen, helkroken eller smyging.

Nå introduserer vi Fete Flytt som konsept. Det blir ulike “tema” litt avhengig av hvilke vegger som brukes. Vi bruker litt ekstra tid på skruingen og betavids.

Replica av De fortapte barns by på Bryn

Skrudd 12. april på Klatreverket Bryn. Vi spurte Bryn-buldrere hvilke fete flytt de drømmer om å gjøre utendørs. Det er mange som drømmer om buldreflyttene på De fortapte barns by.

“De fortapte barns by” er en stjernebulder ute i Østmarka ved Hellerud – 5 minutters gange fra buss-stopp Solbergliveien (Buss 76 og 79). Du finner bulderen ute her >

Nå kan du øve inne inne på Bryn. Vi har skrudd en replica*. Du finner ikke alle flyttene, men de viktigste. Bruker du kun hvite tak, ligner det mest på originalen. Hvite og røde tak gir lettere variant. Velg originalen, en tilleggsfarge eller bland og prøv deg frem! Begge topper ut i det store hvite bøttetaket i toppen.

Om du vil se betavids på den originale “De fortapte barns by”, ligger de under bildet av bulderen på gryttr.com >

* A replica is an exact (usually 1:1 in scale) copy or remake of an object, made out of the same raw materials, whether a molecule, a work of art, or a commercial product. The term is also used for copies that closely resemble the original, without claiming to be identical. Wikipedia.

Koordinasjon på Klatreverket Bryn

Skrudd 15. mars på Klatreverket Bryn. De fete flyttene går igjennom de svarte takene (ref videoen). Igjennom «kjernen» går det linjer skrudd i ulike farger. Blå tak, grønne tak og oransje tak. Alle linjene topper ut i det store svarte bøttetaket i toppen. Ulik farge + svarte tak gir ulik vanskelighetsgrad. Velg en farge eller bland og prøv deg frem!

Høy kvalitet uansett grad

Målet til Klatreverket er at det skal være høy kvalitet på tauruter og buldere på alle nivåer. Lette ruter og buldere skal ikke føles som stiger. Man skal bli utfordret også på lettere ruter og helst ikke bare på en fysisk måte. Mer om hvordan vi skrur på Klatreverket >