Illustrasjon

Dette var gøy! Det blir mer Bulderbeist!!

Velkommen tilbake til 3 buldrekonker fra november 2023 på Klatreverket sine sentre i Oslo. Dette er uformelle konkurranser for alle, både nybegynnere og proffe. Vi skrur konk-buldere med tape-farge grønn, blå, gul, rød, sort og grå. Du bestemmer selv hvilken tape-farger du deltar i. Du holder selv rede på hvilke buldere du har klart og du leverer selv din oversikt til dommeren når tiden er ute. En superpremie går til den som har høyest totalsum når alle 3 konker er gjennomført – Bulderbeistet.

 

Konken på Bryn ble en fest 21. januar 2023

Først var det «vanlig» konk i alle tapefarger. Så var det finale i Rød/Svart klasse. Vinnerne fra Torshov og Løkka var allerede kvalifisert. Det 2 finaleplasser ledig i herreklassen som deltagerne kjempet om. I dameklassen var det 3 plasser ledig. Vi hadde 3 finalebuldere med 4-punkt start og bonus/sone. Spotter, musikk og MASSE bra publikum gjorde susen og det ble fest!

Bulderbeist finalen!

Vinnerne av finalen er Julie Holstad og Per Ravlo-Caspersen så de ligger først her i billedgalleriet. På bildene følger så følger Alma Oreld, Hanne Sofie Biørn-Lian, Tobias Reidel, Frank, Baste, Ida Johanne, Teodor Kirkebø og Sigrid

 

Bulderbeist konk nr.2 - 17. desember på Løkka

Det var snaue 150 deltagere og bra stemning på Løkka. Som en avslutning Bulderbeist-konken på Løkka den 17. desember, kjørte vi uoffisiell dyno-konk 2022. De fleste deltok så prologuen ble lang. Men etter 15 minutter sto vi igjen med to vinnere: Julie Holstad og Baste Andesilic. Gratulerer! Sjekk filmen fra det uoffisielle NM i dyno >

Lørdag 19. november kom 130 barn, ungdom voksne til Bulderbeist på Torshov

Fra 10 til 12 konkurrerte 55 barn og ungdom. Noen av barna hadde sin første klatreopplevelse på konkurransen, mens andre har klatret like lenge som de har kunnet gå. Alle fikk diplom og medalje og mange fikk vaffel.