At klatring ligger i vår natur er det vel få som undres over. Arne Næss svarte jo også “det var ikke jeg som begynte, det var dere som sluttet” da noen spurte ham når han begynte å klatre.

Klatring er for alle! Hos oss har vi både pensjonister og småtasser som så vidt kan gå som klatrer regelmessig. Vi har alt fra ekstremt overhengende vegger med bittesmå tak til slake vegger med store og gode tak. Uansett alder, kroppsfasong, styrke og form, kan man ha det supergøy med klatring og få perfekt treningsutbytte!

Klatring er både fantastisk trening og fantastisk avkobling. Når man klatrer, må man fokusere og være i nuet, alt annet forsvinner. For å finne veien opp, må man løse en “fysisk rebus”, som krever total tilstedeværelse.

Hos oss kan man både klatre med tau og buldre. Våre tauvegger er opptil 14 meter høye!

Buldring er den enkleste og reneste formen for klatring med elementer av både sprint og akrobatikk! Inne buldrer man på opptil 4 meter høye vegger over tjukkasmadrasser (ikkeno’ tau!). Man kan ta i hardere enn på lengre ruter, og det er mer fokus på hver bevegelse. Dermed forbedrer man både maksstyrke og teknikk raskt.

Hos oss er det en haug med måter å prøve både klatring og buldring:

For å buldre er det bare å komme!

Lei et par klatresko, og du er i gang!

➫ Priser

➫ Nybegynnerkurs buldring

Her lærer du det grunnleggende om buldring, som fargekodene for vanskelighetsgrad, hvilke tak som er lov å bruke på et bulder (altså en “buldrerute”), og ulike måter å trene buldring alene og sammen med andre. På kurset lærer man også grunnleggende klatreteknikk. Vi regner gjerne Nybegynnerkurs buldring som vårt teknikkurs for nybegynnere!

➫ Prøv klatring!

Lørdager kan man prøve tauklatring med instruktør. Kun 250 kr alt inkludert. Kom sammen eller alene. Ingen tidligere erfaring nødvendig. Fra ca 16 år. Krever påmelding!

➫ Prøv klatring! for voksne med barn

La barnet ditt prøve tauklatring. Du sikrer med kontinuerlig veiledning av instruktør. Instruktøren har ansvaret! Krever påmelding!

➫ Grupper / Events

For absolutt alle typer grupper: Vennegjengen, bedriftsevent, barnebursdag, skoleklasse, AKS, idrettslag osv. Gode rabatter. Vi tilbyr klatring, buldring og rappell for alle inne på Klatreverket og ute på klatrefelt i Oslo-området. Inne har vi en “uendelig” mengde klatreruter og buldere, og fra vårt 14 meter høye rappelltårn rappellerer dere fritthengende! Vi spesialtilpasser gjerne for dere! Helt trygt og kjempegøy! Om dere kun skal buldre, altså klatre uten tau over tjukkasmadrasser, trenger dere ikke instruktør.

➫ Leie instruktør

Instruktør kan selvsagt også leies om du er alene eller dere bare er noen få.

➫ Nybegynnerkurs klatring

…eller hvorfor ikke bare hoppe rett i det? Her får du også prøve tauklatring, og i tillegg lærer du å sikre. Dette er det eneste av nevnte tilbud som gir kompetanse til å komme tilbake seinere og sikre selvstendig med tau.