PRØV!

Vi har åpent hver eneste dag. Vi har alt fra ekstremt overhengende vegger med bittesmå tak til slake vegger med store og gode tak. De fleste kommer bare innom og trener uorganisert, men vi har treningsgrupper, kurs og arrangement for alle. Du kan komme alene eller sammen med venner. Du kan være erfaren med eget utstyr eller leie utstyr og prøve for første gang. Velkommen alle som en!

Prøv klatring med autobelay

Med Prøv klatring får du veiledning i å montere sele og bruke autobelay av en instruktør. Autobelay er en sikringsmaskin som firer deg sakte ned. Du trenger ikke kurs for å bruke autobelay, men du må ha veiledning i å bruke utstyret riktig. Det er ingen aldersgrense, men den som klatrer med autobelay må veie 15 kg eller mer. På lørdager klokka 16.00 kan du få veiledning i å montere sele og bruke autobelay av en instruktør. Det koster 250 kr per person alt inkludert (inngang, utstyr og instruksjon). Kom sammen eller alene. Ingen tidligere erfaring i klatring er nødvendig. Det er ingen aldersgrense, men den som klatrer må veie 15 kg eller mer.

Bestill Prøv klatring med autobelay >

Om det ikke er satt opp tider for Prøv klatring kan du skriv deg på interesselisten. Da vil du motta en e-post når nye tider blir satt opp!

Prøv klatring uten tau – buldring

Vil du sjekke hvordan det er mulig å henge opp ned i bratte vegger kan du klatre over tjukkaser som gir deg en myk landing skulle du miste taket. Buldring (klatring på lave vegger) krever ikke instruksjon. For barn kan det være vel så greit å prøve først i buldreveggen. Buldring har elementer av sprint og akrobatikk og er en av de mest populære og den desidert mest sosiale grenen av klatring! For å buldre er det bare å komme, leie et par klatresko, og du er i gang. Om du vil ha en skikkelig introduksjon til buldring kan du melde deg på et nybegynnerkurs i buldring >

Klatre med tau på egenhånd

Ved klatring på topptau går tauet fra klatreren opp til et toppfeste og ned til sikreren. Klatreren klatrer altså på nesten stramt tau, og vil derfor ikke falle langt men bare bli hengende i tauet. Alle kan klatre på topptau hos oss, men vi stiller krav til sikreren i bruk av taubrems. Begge personer må kunne montere klatresele korrekt. Dette lærer du på et nybegynnerkurs i tauklatring >

Om du vil bli helt trygg på å sikre egne barn og gå på kurs sammen med andre i samme situasjon, har vi et eget kurs som går over 4 ganger som er et nybegynnerkurs for den voksne i tillegg til 3 ganger sammen med barnet.

Klatre med de aller minste i Drammen

Klatreverket Drammen er det spesielt tilrettelagt for de aller minste. Der har de et flott buldrerom/lekerom for barn. I lekerommet er det ØVRE aldersegrense på 12 år! På Torshov har vi ikke lekerom og små barn må være under oppsyn av en foresatt hele tiden.