Nybegynnerkurs i Buldring

For å buldre er det er bare å ta med seg kalk og et par klatresko, og du er i gang!

Beskrivelse

Du MÅ ikke gå nybegynnerkurs i buldring for å buldre på et av våre klatresentere. Veggene er ca 5 meter høye og under er det tjukkaser. Det er ikke de samme kravene til sikkerhet i høyden som det er ved tauklatring. Men det er ikke dumt å ta et kurs for å lære grunnleggende klatreteknikk, om fargekodene for vanskelighetsgrad og hva som definerer en buldrerute. Du får info om sikkerhetsaspekter i buldring som minsker faren for skade. Også får du tips om ulike måter å trene buldring på alene og sammen med andre.
Kurset varer i 2 timer og passer for deg fra ca 15 år og oppover.

Klatreverket har 3 senter i Oslo

Her på Torshov er det mye bratt buldring og eget teknikkrom (og tauklatring da).
Løkka er sentralt og nytt på alle måter.
Bryn har alt en buldrer trenger for å bli god eller bedre.

 

Pris og påmelding

Pris  320 kr (alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen)

→ Datoer & Påmelding Torshov

Ved stor interesse setter vi opp flere kurs! Meld din interesse her >
Da får du beskjed når vi setter opp nye datoer for kurs. Du får også beskjed om det dukker opp restplasser med 25% rabatt.

Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart, får du 50% rabatt på det samme kurset (ingen refusjon). Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.no
Når det er 4 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 1 instruktør (maks 6 deltagere). Når det er 9 deltagere eller flere, gjennomføres kurset med 2 instruktører. Det er full refusjon om kurs må avlyses.

Bedrifter og andre grupper

Vi setter gjerne opp egne Nybegynnerkurs klatring for bedrifter og andre grupper (også privatpersoner) når det passer dere. Det er samlet betaling for kurset. Ta kontakt på post@klatreverket.no for mer informasjon. NB: For kurs som er ferdig senest kl 16 på hverdager gis det 20 % rabatt på prisene nedenfor.

 

Deltakere Pris per deltaker
1 1 200 kr
2 1000 kr
3 700 kr
4 550 kr
6 400 kr
7+ 350 kr