Trening kan være gøy!

At klatring ligger i vår natur er det vel få som undres over. Da Arne Næss ble spurt om hvorfor han begynte å klatre, svarte han
“Det var ikke jeg som begynte, det var dere som sluttet!”.

Klatring er for alle. Hos oss har vi både pensjonister og småtasser som så vidt kan gå som kommer og klatrer regelmessig. Vi har alt fra ekstremt overhengende vegger med bittesmå tak til slake vegger med store og gode tak. Uansett alder, kroppsfasong, styrke og form, kan man ha det supergøy med klatring og få perfekt treningsutbytte!

Klatring er både fantastisk trening og god avkobling. Når man klatrer, må man fokusere og være i nuet, alt annet forsvinner. For å finne veien opp, må man løse en “fysisk rebus”, som krever total tilstedeværelse.

fortsetter under bildet…

Voksne (fra ca. 15 år) kan starte med å lære seg å klatre med tau. Nybegynnerkurs klatring varer kun 3 timer. På Nybegynnerkurs klatring lærer man det man trenger for å klatre trygt med tau på egenhånd inne. Les mer om tauklatring for voksne og flere måter å komme i gang.

fortsetter under bildet…

Man kan også starte med buldring. Buldring er klatring på lave vegger (4-5 meter) der man lander på tjukkaser når man faller (ikkeno’ tau!). Man trenger ikke kurs for å buldre. Buldring er veldig lavterskel – det er bare å komme og leie et par klatresko og prøve! Likevel, Nybegynnerkurs buldring til kun 290 kroner på Torshov eller Bryn er en super start!

Barn og ungdom har veldig godt av å utvikle motorikken og samtidig er det også en hel del barn som foretrekker mer individuelle sporter enn lagsport. Fotball er ikke for alle… Vi har et omfattende tilbud for barn og ungdom