KLATRING FOR ALLE!

Vi har klatring og buldring fordelt over flere rom og flere etasjer. Klatreverket har mer enn 2400m2 med klatreflate hvorav ca 600m2 til buldring og dette gjør Klatreverket til et av verdens 10 største klatresentre. Det kan være opptil 250 mennesker inne på Klatreverket samtidig, men da vil det nok føles litt trangt… Vi har til enhver tid mer enn 200 klatreruter fordelt på alle tenkelige nivåer mellom 2 og 9.

KONKURRANSEVEGGEN

Konkurranseveggen er det første man ser når man kommer inn på Myrens Sportssenter som vi er en del av. Veggen er drøyt 14 meter høy og 7m overhengende. Til enhver tid er det harde og griseharde ruter der, men midt på veggen er det ikke fullt så bratt, så der er det gjerne en linje eller to med ruter på seksertallet.

HOVEDROMMET

Mesteparten av klatringen og all buldringen er dog inne i Hovedrommet. Der er de fleste rutene også drøyt 14 meter høye og starter på gulvnivået. Her er det en blanding av finervegger og strukturvegger (strukturvegger er naturtro imitasjoner av fjell laget av glassfiber), og også en helt spesiell rissvegg der man kan trene på rissklatring akkurat som i fjellet.

2. ETG: GALLERIET OG KURSROMMET

Hovedrommet har to mesaniner, M1 og M2, på den nederste, som vi også kaller Galleriet, er det vegger som er ti meter høye som passer for nybegynnere (grad 3 -7) og folk som klatrer en gang iblant. Det henger topptau på alle linjer, men man kan også trene til å ta Topptaukort eller Brattkort her om man har et eget tau. Disse veggene i 2.etg er ellers de eneste man kan sikre noen på uten kort – men man må kunne sikre forsvarlig uansett, se våre Regler.

Det går nå en gjenomgang fra M1 inn til Kursrommet, der man finner vegger som er like høye (10m). Her må man regne med at veggen noen ganger helt eller delvis holdes av til kursaktiviteter. På søndag formiddag og onsdag kveld  har vi for eksempel nybegynnerkurs her. Det opptar ca halve Kursrommet, men stort sett er veggen tilgjengelig for vanlig bruk. Merk at kl 16 mandag til torsdag er det ofte ungdomsgrupper som trener her dog.

BULDRING

Buldringen er i første etasje og på øvre mezzanine (M2), dvs 3 etg. I første etasje har vi en buldrehule, en bratt og høy buldrevegg og en barnevennlig del.

RAPPELL

Vi har også et rapelltårn med mulighet for fritthengende rappellering. I tillegg har vi et stort treningsområde med campusbrett, vekter, terapimastere, systemvegg, Moonvegg og slakkline! Dette er innerst og øverst forbi Kursrommet (man kan også gå dit gjennom en buldretunnel fra øvre buldrenivå (M2).

MELDING TIL SKRUSJEFEN

Har du noen spørsmål eller klager til Skrusjefen vår så kan du klikke på denne linken