Ungdomsgrupper Buldring

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde, over mykt underlag. Innendørs buldrer man over tjukkasmadrasser. Buldring kan sammenlignes med sprint, der tauklatring er mer som langdistanse. Fokuset er mer på hvert bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på (lengre) tauruter. Buldrere blir derfor sterke og får god teknikk. Buldring er sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken. Bevegelsene er ofte kreative og akrobatiske. En fantastisk måte å trene!

↓ Krav for å delta
↓ Tider/uker/priser/rabatter/påmelding
↓ Dager/påmelding
↓ Klatreutstyr
↓ Betaling
↓ Refusjon ved sykdom/skade

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 4. klasse på skolen. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på nybegynnergruppen. Merk at det ikke sikres med tau i buldring. Gruppene er inndelt etter alder.

9-12 år

13-15 år

TIDER / UKER / PRISER / RABATTER

Høstsesongen 2020: Oppstart uke 34 (17-21. august). Siste gang uke 51. NB: Ikke alle grupper går alle ukedager. Alle buldregruppene varer 1,5 time. Se påmelding for starttidspunkt. Noen grupper starter kl. 16.00, andre grupper starter kl. 17.30.

Buldregruppene går inne på Klatreverket fra kl 15.30 eller 20.00 bortsett fra én av de ordinære gangene, hvor det blir buldring ute på et buldrefelt i Oslo-området. Også på utedagen er det oppmøte på Klatreverket og buldringen fortsetter utover kvelden. Info om tid for oppmøte kommer etter kursstart.


Rabatter
: Det gis søskenrabatt, rabatt for deltakelse på samme gruppe flere ukedager, og rabatt for deltakelse på flere grupper (f.eks. Rød gruppe én dag og Buldregruppen en annen dag). Gjelder for alle sesongbaserte ungdomsgrupper, altså Buldregruppe, Topptaugruppe, Ledegruppe, Rød gruppe og Treningsgruppen 15-18 år. Gjelder også for deltagelse på buldregruppene på Bryn!Som tidligere er det to alternativer for deltakelse – hele sesongen eller fra når som helst og ut resten av sesongen. Samlet betaling fra startdato.

Rabatten er 20% på totalen for alle søsken/grupper/dager.

DAGER / PÅMELDING

>> Påmelding buldregruppe 13-15 år mandag

>> Påmelding buldregrupper 13-15 år tirsdag

>> Påmelding buldregrupper 13-15 år onsdag

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe, skriv deg opp på ventelisten.

Merk: På påmeldingssiden står både oppstartsdatoer og ukedager for gruppene. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger. Skal du melde på en deltaker midt i sesongen: Se bort ifra oppstarsdato. Det er ukedag og antall ledige plasser som gjelder.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til post@klatreverket.no eller 22 04 06 80. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i prisen.

Man betaler det samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

Tre alternativer:

1) Betal med kort eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

2) Faktura tilsendt. Send mail med fakturaadresse til ungdom@klatreverket.no etter påmelding (eller i påmeldingsmailen, dersom du melder på på mail).

3) Betal med Vipps. I Vipps, velg “Kjøp og Betal”, søk opp “Klatreverket Kasse 2” (Vippsnummer 91663). Legg inn riktig sum og kommenter med barnets fulle navn. Send så en epost til post@klatreverket.no om at gruppen er betalt via vipps.

Du kan legge inn adresse i bookingsystemet vårt etter påmelding.
Da velger du Min side, så Min profil, sjekker post-adressen, og skriver inn eller gjør nødvendige endringer dersom vi ikke har riktig adresse.

REFUSJON VED SYKDOM / SKADE / AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.