Ungdomsgrupper Buldring

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde, over mykt underlag. Innendørs buldrer man over tjukkasmadrasser. Buldring kan sammenlignes med sprint, der tauklatring er mer som langdistanse. Fokuset er mer på hvert bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på (lengre) tauruter. Buldrere blir derfor sterke og får god teknikk. Buldring er sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken. Bevegelsene er ofte kreative og akrobatiske. En fantastisk måte å trene!

Buldregruppene går inne på Klatreverket bortsett fra én av de ordinære gangene, hvor det blir buldring ute på et buldrefelt i Oslo-området. Også på utedagen er det oppmøte på Klatreverket. Buldringen fortsetter utover kvelden. Info om tid for oppmøte kommer etter kursstart.

KRAV FOR Å DELTA

Du må gå på ungdomsskolen. Det trengs ingen klatreerfaring for å bli med. Merk at det ikke klatres og sikres med tau i buldring. Om du går i 4. klasse eller mer på barneskolen, finnes det treningsgrupper med buldring på Klatreverket Bryn for deg.

TIDER / PRISER / PÅMELDING

Høsten 2021: Vi regner med å kunne starte fra 16. august, men det er avhengig av smittesituasjonen og direktiv fra Oslo kommune. Påmeldingen gjelder for 17 ganger. Treningen varer 1,5 time og koster NOK 200,- per gang. Totalt for 17 ganger = NOK 3400,-. Du kan melde deg på midt i året om det er plass. Inngang, instruktører og bruk av alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen. Prisen reduseres ikke om man stiller med eget utstyr.

Til påmelding >

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe, skriv deg opp på ventelisten.

 

REFUSJON VED SYKDOM / SKADE / AVMELDING

Du får full refusjon ved kansellering frem til 5 dager før oppstart av treningsgruppa. Etter dette er det ingen refusjon ved kansellering. Kansellering kommuniseres til post@klatreverket.no Om vi må avlyse en gruppe på grunn av få påmeldinger, blir hele beløpet refundert. Om vi ikke klarer å gjennomføre alle gangene, refunderes tapte treninger – eller de overføres til neste semester etter ønske.

Om du ikke kan komme på trening 3 ganger på rad og kan vise sykemelding, får du et Klatreverket gavekort pålydende NOK 200,- per gang du mistet, minus NOK 400,-

For å komme på trening må du være helt frisk.

Du må være ekstremt nøye med å vaske og sprite hendene dine. Du må holde minst én meters avstand til de andre som klatrer. Det er skilt som forteller hvor mange det kan være på ulike rom i senteret.

For å hindre smitte av Covid19 gjelder regulativet fra Oslo kommune og NKF. Det kan du lese mer om på nettsidene til Oslo kommune, Folkehelseinstituttet og Norges klatreforbund (NKF). Vi på Klatreverket har øket renholdet og vi etterstreber at det skal være såpe og håndsprit i alle dispensere. Avmelding eller beskjed om sykdom/skade må skje skriftlig til post@klatreverket.no