Vinterferie med klatring

Beskrivelse

Har du ingen planer i vinterferien? Er du allerede en ivrig klatrer og har lyst til å klatre hver dag i en uke! Kanskje har du aldri klatra før, men har lyst til å begynne med det nå! Bli med på vår klatreskole for ungdom i Vinterferien! Passer for ungdom fra ca 10 til 15 år.

I løpet av disse dagene lærer du både å klatre og å sikre på topptau. Du lærer å bruke klatreutstyret riktig og sjekke eget og partnerens utstyr før klatring, det vi kaller en kameratsjekk. I tillegg blir det mange gøye aktiviteter og masse klatring, som rappellering, bruskassestabling og buldring. Målet er en uke full av aktivitet og nye bekjentskaper, og at alle skal ha lært noe om klatring de ikke visste fra før!

Tid

kl 09:00-15:00 mandag til fredag i uke 8

Pris og påmelding

Totalt kr 2990,- for alle dager (alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen)
Kan du ikke delta alle dager? Send oss en e-post til post@klatreverket.no så finner vi en løsning.

Påmelding i nettbutikken >

Dersom det ikke er ledig plass er det mulig å sette seg på venteliste.

 

Krav for å delta

Det kreves ingen tidligere erfaring. Vi tilpasser klatringen etter nivået på deltakerne.

Avbestilling og refusjon

Kansellering kostnadsfritt senest 7 hverdager før oppstart. Ved senere kansellering refunderes halve beløpet. Det er likevel full refusjon om du viser legeerklæring. Ved manglende oppmøte og ingen kansellering refunderes ikke beløpet. Avbestilling må meldes til post@klatreverket.no.

Treningsgrupper for ungdom

Etter å ha fullført Klatring i Vinterferien kvalifiserer deltakeren for å kunne begynne i en av våre  treningsgrupper for ungdom.
Vår Basisgruppe for ungdom er fra 9-12 år og 13-15 år. Om det er ledig plass er det altså mulig å melde seg på midt i semesteret.
Ta kontakt med post@klatreverket.no ved spørsmål.