Vi venter med å sette opp klatring i skoleferien. Da samles ungdom fra mange miljøer og det er ikke tillat med dagens smittenivå.

Registrer eposten din, så får du beskjed om vi kan arrangere Klatring i Vinterferien.

Om klatring i vinterferien

Har du ingen planer i vinterferien? Er du allerede en ivrig klatrer og har lyst til å klatre hver dag i en uke! Kanskje har du aldri klatra før, men har lyst til å begynne med det nå! Bli med på vår klatreskole for ungdom i Vinterferien!

Klatreskolen passer både for ungdom som har klatra før, og de som vil lære å klatre. Vi tilpasser opplegget til hvem som melder seg på, og kan dele inn i ulike grupper. Hvis du ikke allerede kan å sikre, lærer du i løpet av 4 dager å sikre tilsvarende våre nybegynnerkurs for ungdom! I tillegg gjør vi andre spennende ting som rappelering fra vår rappelplattform, bruskassestabling og buldring.
Passer for ungdom fra 4. klasse til ca 16 år. Du kan være helt nybegynner eller allerede ha klatret en del, digge buldring, eller elske tauklatring. Pris 1790 kr.
Etter Klatreskolen i høstferien er du klar for å starte rett på våre ungdomsgrupper.

Prøv å melde deg på først. Er det ikke plass, gi beskjed til oss så setter vi deg på venteliste. Blir det plass, kontakter vi deg. Er interessen stor nok, forsøker vi å skaffe flere instruktører, og åpner for flere deltakere.

Oppmøte

Møt opp kl 10 mandag i resepsjonen på KLATREVERKET Torshov. Vi er ferdig kl 14.
Hvis foreldre som skal hente blir litt sene, kan ungdommene gjerne buldre og kose seg på Klatreverket i mellomtiden.