Klatring i vinterferien

Har du ingen planer i vinterferien? Er du allerede en ivrig klatrer og har lyst til å klatre hver dag i en uke! Kanskje har du aldri klatra før, men har lyst til å begynne med det nå! Bli med på vår klatreskole for ungdom i Vinterferien! Passer for ungdom fra 4. klasse til ca 16 år.

Om du er helt nybegynner kan du lære å klatre fra klokka 10 til klokka 15 i vinterferieuka. Pris kr 2500,- I løpet av disse dagene lærer du både å klatre og å sikre på topptau. I tillegg skjer mye annet gøy, som rappellering, bruskassestabling og buldring. Om du har lyst, kan starte rett på våre ungdomsgrupper etter vinterferien!  Nybegynnerkurs i vinterferien >

Om du har klatreerfaring, eller kun vil buldre eller klatre med auto belay (“selvsikringsmaskiner”) kan du melde deg på Klatring for viderekomne > Det koster kr 2200,-.

Ta med mat og drikke hver dag. Om været er på vår side, drar vi ut for å klatre.

Du kan være helt nybegynner eller allerede ha klatret en del, digge buldring, eller elske tauklatring.
Etter Klatreskolen i høstferien er du klar for å starte rett på våre ungdomsgrupper.

Prøv å melde deg på først. Er det ikke plass, gi beskjed til oss så setter vi deg på venteliste. Blir det plass, kontakter vi deg. Er interessen stor nok, forsøker vi å skaffe flere instruktører, og åpner for flere deltakere.

Oppmøte

Møt opp kl 10 mandag i resepsjonen på KLATREVERKET Torshov. Vi er ferdig kl 15.
Hvis foreldre som skal hente blir litt sene, kan ungdommene gjerne buldre og kose seg på Klatreverket i mellomtiden.