Høstferie med klatring ute

Klatreverkets høst-“skole” for ungdom er en oppdagelsesreise. 5 hele dager med klatring ute i Oslo-området. I løpet av høstferien lærer du å klatre. Du lærer å bruke klatreutstyr riktig, sjekke eget og partnerens utstyr før klatring (kameratsjekk), klatre selv med topptau og sikre andre med topptau. Høst-“skolen” er for ungdom – alene – uten foreldre. Kurset passer for ungdom fra 5. klasse til ca 16 år. Du kan være helt nybegynner eller allerede ha klatret en del.

Pris NOK 3400,-

Til påmelding i nettbutikken >

Ta kontakt på epost før du bestiller om du skal ha søskenmoderasjon på 15%. Vi refunderer 15% på billett nummer 2 og videre.
Er det ikke plass så sender du oss en epost, så setter vi deg på venteliste. Blir det plass, kontakter vi deg.

Det praktiske

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Etter påmelding og betaling i nettbutikken sendes billetten til oppgitt epostadresse og mobilnummer. Ta med kvitteringen med QR-kode. Det er koden som er inngangsbilletten. Oppmøte kl 09 på Klatreverket Torshov som ligger i Myrens Verksted, Sandakerveien 24C. Vi er tilbake kl 15. Ved dårlig værmelding kan det hende vi blir inne en av dagene. Hvis foreldre som skal hente blir litt sene, kan barna gjerne klatre eller buldre og kose seg på Klatreverket i mellomtiden.
Ta med en god ryggsekk. Du skal bære litt av fellesutstyret sammen med dine egne ting. Bruk klær og sko som er egnet til en tur i skogen. Anmarsjen kan være opptil 45 minutter. Sjekk værmeldingen og ha med varme klær. Det kan bli kaldt i skyggen selv om sola skinner, og været skifter fort. Ved dårlig værmelding kan det hende vi blir inne en av dagene. Hvis foreldre som skal hente blir litt sene, kan barna gjerne klatre eller buldre og kose seg på Klatreverket i mellomtiden.

Før “Høstferien med klatring” starter, vil alle motta informasjon om hva som skal pakkes med på tur og annen praktisk informasjon. Endringer i programmet kan forekomme.

Etter fullført høstklatring kan deltagerne begynne direkte i en treningsgruppe for ungdom.

Avbestilling og refusjon

Kansellering kostnadsfritt senest 5 hverdager før oppstart. Ved senere kansellering refunderes halve beløpet. Det er likevel full refusjon om du viser legeerklæring. Ved manglende oppmøte og ingen kansellering refunderes ikke beløpet. Avbestilling må meldes til på epost.