Oppstart av treningsgupper for ungdom

Treningsgrupper for ungdom i alle aldre i gang.

Klatresenteret er stengt for vanlig klatring, så inngangen er låst. Alle ungdommer som skal på trening eller kurs blir sluppet inn like før treningen starter. Om døra er åpen kan de gå inn og vente ved bordene evt begynne å varme opp om instruktøren deres sier det er ok. Det kan være småkaldt i hallen så man bør ta med en treningsjakke/genser under oppvarmingen!
Enkelte grupper med få påmeldte kan gå sammen med andre grupper, foreløpig gjelder dette:

Mandager:

Buldregruppa 13-15 år 15.30 går sammen med topptaugruppa på samme tid inntil videre. Da vil ca halvparten buldre (2 instruktører)

Tirsdager:

På Torshov er brattkortgruppa 15.30 slått sammen med topptaugruppa på samme tid inntil videre.

Torsdager:

På Bryn er budregruppa på torsdager satt på vent (foreldrene kan ta kontakt om de vil vi skal prøve å få plass til dem andre dager på Bryn eller på Torshov)

På Torshov blir Basis 9-12 år og Basis 13-15 kjørt sammen inntil videre

Fredager:

På Torshov blir Basis 9-12 år og Basis 13-15 kjørt sammen inntil videre

Om noen som er påmeldt i disse gruppene ikke ønsker at de blir slått sammen, må de si fra. Da refunderer vi pengene, eller setter den påmeldte på venteliste.

Det er fortsatt noen ledige plasser på treningsgruppene.

Sjekk i nettbutikken via denne linken

For å starte med klatretrening må ungdommen ha gjennomført et nybegynnerkurs, eller ha tilsvarende kompetanse. Om det er plass, er det mulig å begynne med trening midt i sesongen. Interessert til nybegynnerkurs.
Om det ikke er plass på terningsgruppen, kan man sette seg opp i ventelisteskjemaet. Vi setter opp nye grupper når det er nok interessenter.
Som i høst starter de fleste gruppene kl 1530 for å unngå stor trengsel fra kl 17 (vi håper å kunne åpne senteret for alle snart).
8. feb 2021