Bedriftsavtaler

Spreke ansatte i aktivt sosialt samvær yter mer og bedre! Vi har to typer bedriftsavtale som gjelder på alle fire sentere; Klatreverket Torshov, Buldreverket Bryn, Buldreverket Løkka og Klatreverket Drammen.

 

Loggkort som teller passeringer

Kortene kan være personlige (stå på ansattes navn) eller upersonlige (f eks hete kort 1, kort 2 osv). Hver passering belastes med KR 110,- NB! Man MÅ ha med seg loggkortet rent fysisk, det er ikke mulig å belaste kortet uten at kortet er medbragt. Selve kortet koster 30kr v opprettelse men det kan brukes mange ganger og kan “gå i arv”. Faktura sendes etterskuddsvis hvert trimester. Fakturagrunnlaget er passasjerapporter med oversikt over alle passeringene knyttet til hvert enkelt kort.

Dette er det gode alternativet for større bedrifter som trenger mer enn 5 kort og som vil ha oversikt over forbruket.

 

Klippekort

25-klippekort for bedrift
Dette er vanlige klippekort som enten betales når de utstedes, eller etterfaktureres på forespørsel. I tillegg til prisen under koster selve kortet 30,-. Dere kjøper så mange kort dere vil. Flere personer kan dele på ett klippekort. Ofte foretrukket av bedrifter som ønsker at klatregruppa har felles klatring. Pris 2490,-.

10-klippekort for bedrift
Dette er vanlige klippekort som enten betales når de utstedes, eller etterfaktureres på forespørsel. I tillegg til prisen under koster selve kortet 30,- . Dere kjøper så mange kort dere vil. Flere personer kan dele på ett klippekort. Dette kortet er ofte foretrukket av bedrifter som ønsker et tak på hvor mye hver ansatt klatrer. Pris 1090,-.

 

Kurs og arrangementer

Vi har ikke satt opp et eget tilbud for bedrifter på Løkka enda. Det kommer i løpet av en uke eller to. Ta en titt på Klatreverket Torshov for å få et inntrykk av hva vi kan tilby.