Gratis Sommerklatring Barn og unge

DCIM101GOPROGOPR2381.JPG

Med støtte fra Drammen Kommune arrangerer Klatreverket Drammen gratis klatring for barn og ungdom i alderen 6 til 16 år i sommer! De unge får oppleve halvannen time med buldring, tauklatring og annen moro i Klatreverket Drammen sine lokaler i Tollbugt 115. Det vil være med en instruktør under aktiviteten. Tilbudet er for personer som bor i Drammen kommune og det er begrenset antall plasser. 
 
Påmelding skjer via våre nettsider og de første 10 som melder seg på til hver klatring får plass! For at så mange som mulig skal få plass, vil vi prioritere en aktivitet per person, men hvis det er ledige plasser kan man være med flere ganger. 

 

Påmelding her!

Avbestillingsvilkår: Avbestilling kan skje kostnadsfritt inntil senest 3 dager før kursstart. Ved senere avbestilling faktureres for halve kursavgiften. Personer som unnlater å møte og ikke har gitt beskjed innen kursstart faktureres for hele kursavgiften.

Utebuldring er et tilbud for deg som er gira på buldring og vil forsøke deg utendørs. På utebuldring vil en av våre lokalkjente intruktører ta deg med til et buldrefelt i Drammen. Du kan være nybegynner, men vi anbefaler sterkt at du har buldret eller tauklatret inne en del, tilsvarende blå buldre inne- da får du mest ut av disse timene!

Vi har med crashpader, så det eneste du trenger er klatresko (de som ikke har egne sko kan låne av oss)! Instruktøren vil gjøre dere kjent i buldreområdet, og gi deg tips om teknikk og forhold som skiller buldring ute fra inne. Fallteknikk og sikkerhet vil være i fokus. Alder: fra 15 år.  Pris kr 390,-. Betaling skjer ved oppmøte i resepsjonen på Klatreverket Drammen.