Inne til ute-kurs

INNEKLATRERE – KOM DERE UT!

På dette kurset vil du lære om sportsklatring ute. Det vil si klatring, sikring og rappell på bolter og andre faste forankringer (trær) på ruter på opptil en halv taulengde. Hvorfor bare en halv taulengde? For at man skal kunne klatre en rute OG fires ned til bakken igjen.

De første DATOER for våren 2021 er satt opp, flere kommer etterhvert. Vi setter opp en måldato og en reservedato dagen etter i tilfelle regnvær, følg med i værmeldingen og meld fra om du kan begge eller ikke.

Grupper på minimum 3 kan sette opp egen dato etter avtale!

Påmelding her

KRAV FOR Å DELTA

Dette kurset er primært for ledklatrere, men du får godt utbytte selv om du kun klatrer/sikrer på topptau. Du må minst ha Topptaukort eller tilsvarende kompetanse for å være med på kurset, og Brattkort eller tilsvarende kompetanse for å klatre/sikre på led under kurset. Det er ønskelig at du har klatret og sikret mye inne. Det vil ikke være noen grunnleggende sikringsopplæring i kurset. Aldersgrense: ca 14 år.

TID/PRIS

Én dag kl 09-18 på klatrefelt i Drammensområdet.
Kurset koster kr 1490,-. Dette inkluderer instruksjon og alt utstyr brukt på kurset, inklusive sele/sko for de som trenger det. Det er mulig at man setter opp en reserve-dag i tilfelle dårlig vær, men dette avtales skriftlig etter påmelding.

INNHOLD

Kurset vil holdes delvis som en workshop, og det vil være  rom for tilpasning etter deltakernes ønsker og behov.

Følgende vil gjennomgås:

  • momenter ved sikring og klatring på topptau og led ute
  • rappell
  • etablering av topptaufester
  • etablering av snufeste i boltet anker
  • utstyrslære

AVBESTILLINGSVILKÅR

Konstnadsfri avbestilling minimum 12 dager før det aktuelle kurset. Alle avbestillinger skal gjøres pr. e-post til post@klatreverket.no. Ved senere avbestilling faktureres halve kursbeløpet. Ved manglende oppmøte faktureres hele kursavgiften

INTERESSELISTE

Skriv deg på interesselisten så får du mail når vi setter opp nye Inne til ute-kurs!