Inne til ute-kurs

Klatring ute er fantastisk! Frisk luft, fuglekvitter, vind i håret…

 

INNEKLATRERE; BLI MED UT!

På dette kurset vil du lære om sportsklatring ute. Det vil si klatring, sikring og rappell på bolter og andre faste forankringer (trær) på ruter på opptil en halv taulengde. Hvorfor bare en halv taulengde? For at man skal kunne klatre en rute OG fires ned til bakken igjen.

Datoer for høst 2022 er satt opp. Vi setter ofte opp en måldato og en reservedato i tilfelle regnvær, vi følger med i værmeldingen og inngår dialog om det blir aktuelt.

Grupper på minimum 3 kan sette opp egen dato etter avtale!

Påmelding her

 

KRAV FOR Å DELTA

Dette kurset er primært for ledklatrere. Du må minst ha Brattkort eller tilsvarende kompetanse for å være med på kurset. Du bør ha klatret og sikret en del inne. Det vil ikke være noen grunnleggende sikringsopplæring i kurset. Er du ingen ledklatrer ennå? Meld deg på ledkurs her!

Aldersgrense: ca 14 år.

 

TID/PRIS

Én dag kl 09-18 på klatrefelt i Drammensområdet.
Kurset koster kr 1490,-. Dette inkluderer instruksjon og alt utstyr brukt på kurset, inklusive sele/sko for de som trenger det. Det er mulig at man setter opp en reserve-dag i tilfelle dårlig vær, men dette avtales skriftlig etter påmelding.

 

INNHOLD

Kurset vil holdes delvis som en workshop, og det vil være  rom for tilpasning etter deltakernes ønsker og behov.

Følgende vil gjennomgås:

  • momenter ved sikring og klatring på topptau og led ute
  • rappell
  • etablering av topptaufester
  • etablering av snufeste i boltet anker
  • utstyrslære

 

AVBESTILLINGSVILKÅR

Konstnadsfri avbestilling minimum 12 dager før det aktuelle kurset. Alle avbestillinger skal gjøres pr. e-post til post@klatreverket.no. Ved senere avbestilling faktureres halve kursbeløpet. Ved manglende oppmøte faktureres hele kursavgiften