Klatring er verdens aller beste bursdag!

Hos oss klatrer barna under kyndig veiledning av instruktør. Tauklatring på høye vegger og buldring på lavere vegger gir en utfordrende, aktiv og morsom ramme for bursdagen. Vi anbefaler at barna har startet på skolen før de kommer for å feire bursdagen sin hos oss!

Vi har egne selvsikringssystemer (TruBlue) som gjør at inntil tre barn kan klatre samtidig under oppsyn av våre instruktører. Mens dette foregår, kan de andre buldre under oppsyn av en voksen, og så rullerer de. Normalt er 1 1/2  time klatring passe for de fleste grupper.

NB! Når klatringen med instruktør er over, er det ikke anledning for barna å fortsette klatringen (eller buldringen).

Fasiliteter

Vi har et hyggelig møterom som kan leies i inntil 1 time for å feire, spise mat, kake og  åpne gaver. Dere velger selv om dere vil ha det før eller etter klatring og prisen er kr. 300,-

Vi har ingen tilbud om bevertning hos oss, men dere er velkommen til å ta med/bestille det dere ønsker.

Pris/ tidspunkt

Pris avhenger av antall barn/voksne og tid på døgnet. Vi har en maksgrense på 18 barn. Bursdager kan bookes både helger, og mandag – torsdag. Vi setter ikke opp bursdager på fredager. Vi gir alltid hyggelige rabatter på bursdager hos oss, så send forespørsel med detaljene til drammen@klatreverket.no, og vi kvitterer tilbake med pristilbud! Utstyr er alltid inkludert i våre priser.  Om det blir endring i antall barn som skal være med, ber vi om at dere informerer oss om dette senest 3 dager før bursdagen, slik at vi kan endre på bestillingen. Når færre enn booket antall møter opp, så gir vi avslag med kr. 50 per barn.

NB! Gruppe eller event med instruktør erstatter ikke kurs. Hvis dere vil bli selvstendige sikrere, er det Nybegynnerkurs klatring som gjelder! Vi setter gjerne opp et helt eget kurs kun for dere!