Klatring for voksne med barn

 

De voksne lærer det de trenger for å sikre barna på topptau. Gøy og sosialt!

Opplegget går over 3 ganger og de voksne får muligheten til å ta Topptaukort. Etter endt kurs kan voksne med topptaukortet sikre både barn og andre voksne innendørs på alle norges klatresentere.

Har du topptau- eller brattkort fra før? Les videre!

Alder: Passer for barn mellom 3 og 11 år.

Tidspunkter: Kurset settes opp på fredager kl 1630.

 

BESTILLINGSVILKÅR: Kurset settes opp etter forespørsel, man må være minimum 2 voksne for å kunne arrangere kurset. 

_mg_3753

 

 

OPPLEGG

1. gang (16:30-18:00): KUN DE VOKSNE. Dette er et nybegynnerkurs del 1 der de voksne lærer å sikre andre klatrere.  Barna skal ikke være med denne gangen.

2. gang (16:30-18:00): KUN DE VOKSNE. Dette er et nybegynnerkurs del 2 der de voksne repeterer og jobber med falltrening.  Barna skal ikke være med denne gangen.

3. gang (16:30-18:00): Barna klatrer og de voksne sikrer. Det er en instruktør med hele tiden som følger opp sikkerheten og deler tips hvis det trengs. I løpet av disse gangene blir de voksne trygge nok til å kunne få Topptaukortet.

NB! Voksne som allerede har Topptaukort eller Brattkort kan hoppe over 1. gang og får 400,- rabatt. Det er et krav at man sikrer trygt og gjør grundig kameratsjekk. Hvis du føler deg usikker eller rusten bør du delta på 1. gang!

 

PRISER*

  • 1 voksen + 1 barn: kr 1600
  • 1 voksen + 2 barn: kr 1800
  • 2 voksne + 1 barn: kr 2000
  • 2 voksne + 2 barn: kr 2500

    ☞ Har du sikringskort fra før, og kun skal delta gang 2-4, får du kr. 400,- i rabatt.

    Alt utstyr og inngang er inkludert. Spørsmål? Kontakt oss på drammen@klatreverket.no.

BETALING

Ved oppmøte 1. gang. Kort eller kontant.

 

 

*AVMELDINGSVILKÅR

Avmelding kan skje vederlagsfritt inntil senest 3 dager før oppstart. Ved senere avbestilling fakturerer vi for halve gruppeavgiften. Blir du nødt til å avbestille sent, pass på å gi oss beskjed så tidlig som mulig, slik at andre får tid til å melde seg på. Ved manglende oppmøte og ingen beskjed gitt før oppstart fakturerer vi for hele deltakeravgiften. Det gis ingen refusjon eller erstatning for de ganger en ikke kan møte til gruppen.