Sommerskolen

_MG_5569SOMMERSKOLEN 2021!

Vi håper og satser på at covid-restriksjoner vil tillate uteaktiviteter

Sommerskolen blir i følgende uker 25, 26, 32!

 

Klatreverkets sommerskole for ungdom er årets flotteste klatreeventyr! Fem hele dager med klatring, det meste av tiden ute i Drammensområdet. En av dagene legger vi opp til overnattingen med mye moro! For ungdom fra 5. klasse til ca 16 år. Du kan være helt nybegynner eller allerede ha klatret en del.

Påmelding  aktiveres ca 1 måned før sommerskolen starter.

Påmelding her

Oppmøte/opplegg

På grunn av Corona-situasjonen har vi i år et alternativt opplegg rundt bl.a. oppmøtested. Informasjon om dette blir gitt i egen e-post til de som er påmeldt sommerskolen!

 

Pris/innhold

Pris for sommerskolen hos Klatreverket Drammen sommer 2020 er kr 3.900,- per person.

Prisen inkluderer instruktører, alt nødvendig klatreutstyr (ta med eget om du har), bruk av lavoer til overnattingen.
Mat og personlig turutstyr som sekk, sovepose, liggeunderlag er ikke inkludert, med unntak av felles grillmat (pølser + hamburgere) på overnattingen.
Før uken starter vil alle motta mer informasjon om hvor vi drar, hva som må pakkes og annet.
Vi trenger minst fire påmeldte per uke for å arrangere Sommerskolen.
Endringer i programmet kan forekomme. Betaling kan skje ved oppmøte første dagen i resepsjonen, eventuelt kan faktura sendes med et fakturatillegg på 75,-.
NB! Dersom det er tre eller færre deltakere på en sommerskole, blir den dessverre avlyst. Vi vil varsle påmeldte om dette senest en uke før.

 

Sikkerhet

Nybegynnere får grunnopplæring og kan etter Sommerskolen begynne direkte på ungdomsgruppe på Klatreverket Drammen. På sommerskolen er målet at deltakerne sikrer hverandre. Pårørende plikter å informere Klatreverket om alle tilstander som kan ha betydning for sikkerheten, som lærevansker, konsentrasjonsvansker, epilepsi o.a. Denne informasjonen vil behandles konfidensielt.

 

Spørsmål

Er det noe du lurer på? Ikke nøl med å kontakte oss på 31 09 26 15 innenfor senterets åpningstid, eller send oss en epost på drammen@klatreverket.no