Barnegruppe 8-9 år

Høst 2022: Påmeldingen er åpen!

 

Denne gruppen er for barn som har fylt 8 og vil bli kjent med klatring eller som har prøvd klatring og har lyst å holde på med det. 

På barnegruppen er lek i fokus, og vi utforsker ulike tilnærminger til klatring i en sosial sammenheng hvor klaring blir en naturlig del av barnas sosialisering og utvikling. Vi både klatrer tau, og utforsker buldring.

Alt nødvendig utstyr er inkludert.

Alder: Denne gruppa er for barn som har fylt 8 og 9 år. 
 
Tidspunkter: Barnegruppene går mandag-torsdag 17:00-18:30. Det er ingen klatring i skolens ferier eller på helligdager. 
 
Pris: 3000,- Ved senere oppstart betaler man for antall gjenværende ganger i inneværende semester. Dersom man går på flere grupper tildeles 20% rabatt (full pris på første gruppe, rabatt på andre gruppe).
 
Søskenrabatt: Det gis 20% rabatt for søsken som melder seg på (full pris for søsken nr.1 , rabatt for søsken nr. 2). 

Påmelding

Fullt? Send oss en mail for å stå på ventelista: drammen@klatreverket.no

 

Avmeldingsvilkår: Ved avmelding etter oppstart refunderes det resterende semesterbeløpet (=200,- per gang) minus 600,-. Ved sykdom eller skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50% fra og med første fraværsdag. Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

 

___________________________

TA DEG EN KLATREØKT MENS DU VENTER!
Siden instruktøren tar seg av gruppen trenger ikke foreldre være med, og dermed kan du klatre mens poden er på gruppa. (Foreldre og foresatte betaler vanlig inngang.)