Buldregrupper ungdom

Påmelding her!

Oppstart vår 2022 er i uke 1. 

Vi har igangsatt et nytt parti på Tirsdager kl 17 til 18:30, og vi har utvidet med flere plasser på Tirsdag kl 19 til 20:30 Alle Torsdags gruppene er dessverre fulltegnet. Ta eventuelt kontakt med oss via epost for mer info, drammen@klatreverket.no.

_______________________

Buldring er klatring uten tau i moderat høyde. Innendørs har vi tjukkaser under som fallsikring. Buldregruppene ledes av våre instruktører og trenere.

Buldring kan sammenlignes med å løpe sprint, der tauklatring er mer som langdistanseløping. Fokus er mer på hvert enkelt flytt/bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på tauruter. Buldrere blir derfor raskt sterke og får fort bedre teknikk.

Buldring er veldig sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken.

Utvikling av ferdigheter på tvers av nivå er selvfølgelig i fokus hos oss, men vi vektlegger at det skal skje i en blanding av morsom aktivitet og konkret trening. Trivsel er i høysetet!

Her ser du et eksempel på buldring:

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Øvre aldersgrense er 18 år. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på gruppen.

TIDER / PRISER

Buldregruppen holdes på tirsdager, kl 19:00-20:30 og torsdager gruppe A kl 17:00- 18:30 og gruppe B 19:00 -20:30.

PRIS: mellom kr 4000,- og 4400 for vårsemester 2022 som er lengre enn høstsemesteret, (Antall ganger x 200) Det betales f.o.m første oppmøte og ut semesteret.

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger per semester. Alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen.

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

Betal helst med kort (event kontant) i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL
Kontakt oss på drammen@klatreverket.no