Buldregrupper ungdom

Vår 2023: Påmeldingen for nye er åpen! Oppstart i uke 3.

(ingen påmelding for de som fortsetter fra forrige semesteret.)

Vi har kun ledige plasser på tirsdagsgruppa kl 19-2030.  Det er mulig å starte senere i semesteret, såfremt det er ledige plasser, send oss en mail.

__________________________

Buldring er klatring uten tau i moderat høyde. Innendørs har vi tjukkaser under som fallsikring. Buldregruppene ledes av våre instruktører og trenere.

Buldring kan sammenlignes med å løpe sprint, der tauklatring er mer som langdistanseløping. Fokus er mer på hvert enkelt flytt/bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på tauruter. Buldrere blir derfor raskt sterke og får fort bedre teknikk.

Buldring er veldig sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken.

Utvikling av ferdigheter på tvers av nivå er selvfølgelig i fokus hos oss, men vi vektlegger at det skal skje i en blanding av morsom aktivitet og konkret trening. Trivsel er i høysetet!

Her ser du et eksempel på buldring:

 

Aldersgrense: Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Øvre aldersgrense er 18 år.

Krav for å delta: Det er ingen spesielle krav for å delta og man trenger ingen tidligere erfaring med klatring for å bli med.

Tidspunkter: Tirsdager og torsdager kl. 17:00-18:30 og 19:00-20:30. Gruppene er like med unntak av tidspunkter. 

Oppstart er i uke 3 og avslutning er i uke 22. Det er ingen klatring helligdager, og vi har fri ukene 9 (vinterferie), 14 og 15 (Påskeuker), 20 (17-mai uka).

Pris: 3200,- Ved senere oppstart betaler man for antall gjenværende ganger i inneværende semester. Dersom man går på flere grupper tildeles 20% rabatt (full pris på første gruppe, rabatt på andre gruppe).

Søskenrabatt: Det gis 20% rabatt for søsken som melder seg på (full pris for søsken nr.1 , rabatt for søsken nr. 2). 

Betaling: Helst med kort eller Vipps i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

Påmelding

Fullt? Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Lurer du på noe? Send oss gjerne en e-post til drammen@klatreverket.no

Avmeldingsvilkår: Ved avmelding etter oppstart refunderes det resterende semesterbeløpet (=200,- per gang) minus 600,-. Ved sykdom eller skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50% fra og med første fraværsdag. Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.