Buldregrupper ungdom

Påmelding her!

  Høst 2021 startet ungdomsgruppene i uke 34 og går t.o.m. uke 50 

Påmelding er åpen! OBS Gruppe B torsdager kl 19 er fulltegnet. Velg Torsdager kl 17 eller Tirsdager kl 19.  

FRITIDSKORT ordning: Vi kommer til å bli med på dette fra og med 1. januar 2022, det er noen utfordringer som må ordnes først. 
_______________________

Buldring er klatring uten tau i moderat høyde. Innendørs har vi tjukkaser under som fallsikring. Buldregruppene ledes av våre instruktører og trenere.

Buldring kan sammenlignes med å løpe sprint, der tauklatring er mer som langdistanseløping. Fokus er mer på hvert enkelt flytt/bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på tauruter. Buldrere blir derfor raskt sterke og får fort bedre teknikk.

Buldring er veldig sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken.

Utvikling av ferdigheter på tvers av nivå er selvfølgelig i fokus hos oss, men vi vektlegger at det skal skje i en blanding av morsom aktivitet og konkret trening. Trivsel er i høysetet!

Her ser du et eksempel på buldring:

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Øvre aldersgrense er 18 år. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på gruppen.

TIDER / PRISER

Buldregruppen holdes på tirsdager, kl 19:00-20:30 og torsdager gruppe A kl 17:00- 18:30 og gruppe B 19:00 -20:30.

Trening følger skolekalenderen, og prisen blir kr 3200,- for hele semesteret. Betaling skjer ved første oppmøte gjerne med kort.

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger per semester. Alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen.

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

Betal helst med kort (event kontant) i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL
Kontakt oss på drammen@klatreverket.no