Buldregrupper ungdom

Påmelding her!

 Vår  2020 starter buldreruppen i uke 2 (torsdag 9. januar)

De som har deltatt i fjor høst er automatisk påmeldt videre.  Vennligst gi beskjed dersom man ikke skal være med videre!

Det vil også bli ledige plasser for nye deltakere

_______________________

Buldring er klatring uten tau i moderat høyde. Innendørs har vi tjukkaser under som fallsikring. Buldregruppene ledes av våre instruktører og trenere.

Buldring kan sammenlignes med å løpe sprint, der tauklatring er mer som langdistanseløping. Fokus er mer på hvert enkelt flytt/bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på tauruter. Buldrere blir derfor raskt sterke og får fort bedre teknikk.

Buldring er veldig sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken.

Utvikling av ferdigheter på tvers av nivå er selvfølgelig i fokus hos oss, men vi vektlegger at det skal skje i en blanding av morsom aktivitet og konkret trening. Trivsel er i høysetet!

Her ser du et eksempel på buldring:

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 5. klasse på skolen. Øvre aldersgrense er 18 år. Man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med på gruppen.

 

TIDER / PRISER

Buldregruppn Vår 2020 holdes på torsdager kl 19:00 -20:30.

Totalt antall ganger blir  21. Prisen for dere som deltar hele sesongen er  kr 4200. Det betales fra første oppmøte og ut semesteret

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger. Alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen.

ungdomsgruppene V2020 lenke til kalender

RABATTER

På alle våre treningsgrupper for de under 18 år, har vi etablert et samarbeid med Drammen Klatreklubb (www.dkk.no) som betyr at alle som er medlem i klatreklubben får kr 50,- i prisavslag per gang/per gruppe. For de som er med på hele semesteret utgjør dette avslaget kr 1050,- . NB! Husk å vise kvittering for medlemskap ved betaling.

I tillegg har vi rabatt for de som er med på flere grupper per uke, samt søskenrabatt. Her gir vi inntil 20 % rabatt som trekkes fra nettosummen ut over èn gruppe/ungdom, etter at eventuell klubbrabatt er trukket fra. NB! Man får ikke både rabatt for å være med på mer enn en gruppe, samtidig som man får søskenrabatt.

 

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

 

BETALING

Betal med kort, Vipps eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

 

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL
Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.