Brattkortgrupppe ungdom

Påmelding her!

Høsten  2019 starter ungdomsgruppene i uke 35 (26. – 30. august)

KALENDER FOR HØSTEN 2019:

INFORMASJON

Brattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Gruppen ledes av våre instruktører og trenere. Det kreves absolutt ikke konkurransefokus for å delta, imidlertid er et ønske om å bruke tiden til effektiv trening og utvikling, et krav for å være med på Brattkortgruppen. Gruppen vil fokusere på opplæring i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Krav for å delta

Gruppen er for ungdom i alderen 15 -18 år med minimum Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Dersom deltakeren ikke har Topptaukort eller Mini-topptaukort må Nybegynnerkurs Ungdom gjennomføres før start på gruppene.

ANSVAR / SIKKERHET

På denne gruppen skal både den som klatrer og den som sikrer ha Topptaukort (eller mini Topptaukort). Deltakerne gis derfor selv ansvaret for kameratsjekk og sikring (ikke under led-opplæring).

PRISER/ TIDER / UKER 

Ungdomsgruppene høsten 2019 er foreløpig satt opp mandager kl 17:00 – 18:30 og 19:00-20:30, og onsdager kun kl 19:00-20:30.

Totalt antall ganger blir 16 og pris for dere som deltar hele semesteret er kr 3.200,-

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger. Alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen.

Det betales kun f.o.m første oppmøte og ut semesteret.

 

 

RABATTER

På alle våre treningsgrupper for de under 18 år, har vi etablert et samarbeid med Drammen Klatreklubb (www.dkk.no). For høsten 2019 betyr det at alle som er medlem i klatreklubben får kr 50,- i prisavslag per gang/gruppe. For de som er med på hele høstsemesteret utgjør dette avslaget kr 800,- per gruppe. NB! Husk å vise kvittering for medlemskap ved betaling.

I tillegg har vi rabatt for de som er med på flere grupper per uke, samt søskenrabatt. Her gir vi inntil 20 % rabatt som trekkes fra nettosummen ut over èn gruppe/ungdom, etter at eventuell klubbrabatt er trukket fra. NB! Man får ikke både rabatt for å være med på mer enn en gruppe, samtidig som man får søskenrabatt.

 

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

 

BETALING

Betal med kort, Vipps eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

 

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL

Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.