Brattkortgrupppe ungdom

Påmelding her!

Våren  2020 starter ungdomsgruppene i uke 2 (6. – 9 januar)

De som har deltatt i fjor høst er automatisk påmeldt videre.  Vennligst gi beskjed dersom man ikke skal være med videre!

Det vil også bli ledige plasser for nye deltakere på enkelte av gruppene.

 

INFORMASJON

Brattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Gruppen ledes av våre instruktører og trenere. Det kreves absolutt ikke konkurransefokus for å delta, imidlertid er et ønske om å bruke tiden til effektiv trening og utvikling, et krav for å være med på Brattkortgruppen. Gruppen vil inkludere  opplæring og trening i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Krav for å delta

Gruppen er for ungdom i alderen 14 -18 år med minimum Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Dersom deltakeren ikke har Topptaukort eller Mini-topptaukort må Nybegynnerkurs Ungdom gjennomføres før start på gruppene.

ANSVAR / SIKKERHET

På denne gruppen skal både den som klatrer og den som sikrer ha Topptaukort (eller mini Topptaukort). Deltakerne gis derfor selv ansvaret for kameratsjekk og sikring (ikke under led-opplæring).

PRISER/ TIDER / UKER 

Brattkortgrupper Våren 2020 er satt opp mandager og onsdager; kl 17:00 – 18:30 og 19:00-20:30 samt tirsdager 17:00 – 18:30.

Totalt antall ganger blir 20 for mandager og 21 for onsdager. Prisen for dere som deltar hele sesongen er kr 4000,- for mandager og 4400,- for onsdager.

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger. Alt nødvendig utstyr er inkludert.

Det betales f.o.m første oppmøte og ut semesteret.

ungdomsgruppene V2020   lenke til kalendern

RABATTER

På alle våre treningsgrupper for de under 18 år, har vi etablert et samarbeid med Drammen Klatreklubb (www.dkk.no) som gir medlemmer i klatreklubben kr 50,- i prisavslag per gang, per gruppe. For de som er med hele semesteret utgjør dette avslaget kr 1000,- for mandager, og 1100,- for onsdager. NB! Husk å vise kvittering for medlemskap ved betaling.

I tillegg har vi rabatt for de som er med på flere grupper per uke, samt søskenrabatt. Her gir vi inntil 20 % rabatt som trekkes fra nettosummen ut over èn gruppe/ungdom, etter at eventuell klubbrabatt er trukket fra. NB! Man får ikke både rabatt for å være med på mer enn en gruppe, samtidig som man får søskenrabatt.

Venteliste

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig hele vårsesongen og hele høstsesongen, og vi tar kontinuerlig imot påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

Betal med kort, Vipps eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL

Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.