Brattkortgruppe ungdom

Vår 2023: Påmeldingen er åpen! Oppstart i uke 3.

(ingen påmelding for de som fortsetter fra forrige semesteret.)

Gruppa onsdag kl. 19-20:30 har ledige plasser! Det er mulig å starte senere i semesteret, såfremt det er ledige plasser, (led kurs blir satt opp særskilt).

________________________________

Brattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Gruppen ledes av våre instruktører og trenere. Hovedmålet er å bruke tiden til effektiv trening og utvikling, for å bli en god klatrer. Gruppen vil inkludere  opplæring og trening i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Etter hvert får de som kvalifiserer seg også mulighet for å ta brattkort.

Aldersgrense: Gruppen er for ungdom i alderen 14 til 18 år.

Krav for å delta: Minst ha Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Led kurs eller tilsvarende kompetanse. Kurs for nye blir satt opp i begynnelsen av semesteret etter avtale.

Klatreverket skal informeres om alle tilstander som kan medføre risiko for at deltakeren ikke har fullt fokus på sikringsjobben hele tiden (f.eks. epilepsi eller ADHD).

Tidspunkter: Mandager kl. 19:00-20:30 og onsdager 17:00-18:30/19:00-20:30. Gruppene er like med unntak av tidspunkter. 

Oppstart er i uke 3 og avslutning er i uke 22 (mandagspartiene uke 21.)

FOR MANDAGSPARTIENE gjelder disse dager:
Ikke klatring 27.2 (vinterferie,) 10.4 (2. påskedag,) 1.mai, 29.mai (2.Pinsedag)

FOR TIRSDAG – TORSDAG gjelder disse dager:
Ikke klatring uke 9 (vinterferie), uke 14 og 15 (Påskeuker), uke 20 (17-mai uka).

Pris: 3200,- Ved senere oppstart betaler man for antall gjenværende ganger i inneværende semester. Dersom man går på flere grupper tildeles 20% rabatt (full pris på første gruppe, rabatt på andre gruppe).

Påmelding

Fullt? Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Lurer du på noe? Send oss gjerne en e-post til drammen@klatreverket.no

Avmeldingsvilkår: Ved avmelding etter oppstart refunderes det resterende semesterbeløpet (=200,- per gang) minus 600,-. Ved sykdom eller skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50% fra og med første fraværsdag. Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.