Brattkortgrupppe ungdom

Påmelding her!

Oppstart vår 2022 er i uke 1.

Brattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Gruppen ledes av våre instruktører og trenere. Hovedmålet er å bruke tiden til effektiv trening og utvikling, for å bli en god klatrer. Gruppen vil inkludere  opplæring og trening i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Krav for å delta

Gruppen er for ungdom i alderen 14 -18 år med minimum Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Dersom deltakeren ikke har Topptaukort eller Mini-topptaukort må Nybegynnerkurs Ungdom gjennomføres før start på gruppene.

ANSVAR / SIKKERHET

På denne gruppen skal både den som klatrer og den som sikrer ha Topptaukort (eller mini Topptaukort). Deltakerne gis derfor selv ansvaret for kameratsjekk og sikring (ikke under led-opplæring). Etter hvert få de som kvalifiserer seg også mulighet for å ta brattkort.

PRISER/ TIDER / UKER 

Brattkortgrupper vår 22 er satt opp mandager B kl 19:00 – 20:30, og onsdager A og B kl 17:00 – 18:30 og 19:00-20:30.

Trening følger skolekalenderen og tar fri i takt med skolens ferier og fridager.

PRIS: mellom kr 4000,- og 4400 for vårsemester 2022 som er lengre enn høstsemesteret, (Antall ganger x 200) Det betales f.o.m første oppmøte og ut semesteret.

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger per semester.

VENTELISTE

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig og vi tar imot fortløpende påmeldinger.

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

Betal helst med kort (evt, kontant) i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL

Kontakt oss på drammen@klatreverket.no