Brattkortgrupppe ungdom

Påmelding her!

Vår 2021 startet ungdomsgruppene i uke 5 og går t.o.m. uke 24

Grunnet Covid situasjonen er det begrenset med plasser, det er venteliste på enkelte grupper. Trening er i gang igjen fra 26. april 🙂

INFORMASJON

Brattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Gruppen ledes av våre instruktører og trenere. Hovedmålet er å bruke tiden til effektiv trening og utvikling, for å bli en god klatrer. Gruppen vil inkludere  opplæring og trening i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Krav for å delta

Gruppen er for ungdom i alderen 14 -18 år med minimum Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Dersom deltakeren ikke har Topptaukort eller Mini-topptaukort må Nybegynnerkurs Ungdom gjennomføres før start på gruppene.

ANSVAR / SIKKERHET

På denne gruppen skal både den som klatrer og den som sikrer ha Topptaukort (eller mini Topptaukort). Deltakerne gis derfor selv ansvaret for kameratsjekk og sikring (ikke under led-opplæring). Etter hvert få de som kvalifiserer seg også mulighetfor å ta brattkort.

PRISER/ TIDER / UKER 

Brattkortgrupper  Vår 21 er satt opp mandager og onsdager; kl 17:00 – 18:30, 19:00-20:30 samt tirsdager 19:00-20:30.

Trening følger skolekalenderen, og totalt antall ganger blir 15 for mandager og 18 for onsdager. Betaling er  kr. 3000 maksimum for mandager og kr 3600 maksimum for tirsdager/onsdager.

Ved påmeldingen etter oppstart er prisen 200,- x antall gjenstående ganger per semester. Alt nødvendig utstyr er inkludert.

Betaling vil igangsettes seinere i semesteret. 

(OBS! kalender IKKE oppdatert!)

ungdomsgruppene V2020   lenke til kalendern

RABATTER

 

Vi har rabatt for de som er med på flere grupper per uke, samt søskenrabatt. Her gir vi inntil 20 % rabatt som trekkes fra nettosummen ut over èn gruppe/ungdom. NB! Man får ikke både rabatt for å være med på mer enn en gruppe, samtidig som man får søskenrabatt.

Det vil bli gitt  COVID rabatt for de ukene vi har holdt stengt, dette fastsettes individuelt.

VENTELISTE

 

Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Merk: På påmeldingssiden står kun gruppen/dagen. Gruppene går kontinuerlig og vi tar imot fortløpende påmeldinger.

De av dere med alvorlig angst for påmeldingsskjemaer kan melde dere på til drammen@klatreverket.no eller 31 09 26 15. I så fall trenger vi følgende info:

– Deltakerens navn
– Deltakerens fødselsdato
– Foresattes mobil
– Foresattes epost
– Ønsket startdato (fra start eller f.o.m. selvvalgt dato)

KLATREUTSTYR

Klatreverket stiller med alt nødvendig klatreutstyr, inkludert i deltakeravgiften. Prisen er den samme selv om man stiller med eget utstyr.

BETALING

Betal med kort, Vipps eller kontant i resepsjonen ved første oppmøte på gruppen. Ta vare på kvitteringen.

REFUSJON VED SYKDOM/SKADE/AVMELDING

Ved sykdom/skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50 % fra og med første fraværsgang.

Ved avmelding refunderes det resterende beløpet minus 3 ganger ukespris

Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.

SPØRSMÅL

Kontakt oss på drammen@klatreverket.no eller ring 31 09 26 15.