Brattkortgruppe ungdom

Høst 2022: Påmeldingen er åpen! Oppstart i uke 35.
Det er mulig å starte senere i semesteret, såfremt det er ledige plasser.

 
Brattkortgruppa er et tilbud til ungdommer som vil høyne sitt nivå som klatrer. Gruppen ledes av våre instruktører og trenere. Hovedmålet er å bruke tiden til effektiv trening og utvikling, for å bli en god klatrer. Gruppen vil inkludere  opplæring og trening i ledklatring, men den er også åpen for de som vil holde seg til topptau.

Etter hvert får de som kvalifiserer seg også mulighet for å ta brattkort.

Aldersgrense: Gruppen er for ungdom i alderen 14 til 18 år.

Krav for å delta: Minst ha Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Klatreverket skal informeres om alle tilstander som kan medføre risiko for at deltakeren ikke har fullt fokus på sikringsjobben hele tiden (f.eks. epilepsi eller ADHD).

Tidspunkter: Mandager kl. 19:00-20:30 og onsdager 17:00-18:30/19:00-20:30. Gruppene er like med unntak av tidspunkter. Ingen klatring i skolens ferier eller på helligdager.

Pris: 3000,- Ved senere oppstart betaler man for antall gjenværende ganger i inneværende semester. Dersom man går på flere grupper tildeles 20% rabatt (full pris på første gruppe, rabatt på andre gruppe).

Påmelding

Fullt? Dersom det ikke er ledig på ønsket gruppe kan du fremdeles sende inn påmeldingen. Du blir da satt på venteliste. Du kan melde deg på én gruppe, og fremdeles stå på venteliste i en annen.

Lurer du på noe? Send oss gjerne en e-post til drammen@klatreverket.no

Avmeldingsvilkår: Ved avmelding etter oppstart refunderes det resterende semesterbeløpet (=200,- per gang) minus 600,-. Ved sykdom eller skade som gjør at deltakeren ikke kan delta 3 eller flere ganger på rad, refunderes 50% fra og med første fraværsdag. Det er en forutsetning for alle typer refusjon at Klatreverket får beskjed umiddelbart, slik at antall instruktører kan justeres.