Treningsgrupper for ungdom

Ungdomsgruppene er trening med klatring som aktivitet for barn og ungdom fra 9 til 19 år.
I hver gruppe er det 6-13 ungdommer som lærer å komme til topps i en klatrevegg. Noen ungdommer kommer på trening for å treffe de andre i gruppa og ha det gøy. Andre vil bare klatre og er giret mot progresjon. Det er fokus på at alle skal ha det bra på hver eneste trening. Det er det viktigste!

Påmelding

Treningsgruppene følger skoleåret. Høstsemesteret går fra august til desember og vårsemesteret fra januar til juni.
Treningen varer 1,5 time hver uke med unntak av røde dager og skoleferier.
Inngang, instruktører og bruk av alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen.
Om det er plass, er det mulig å starte i en treningsgruppe midt i sesongen, ta kontakt på post@klatreverket.no, så tilpasses prisen etter antall ganger.
Treningsgrupper i buldring finnes på alle sentrene. Treningsgrupper i tauklatring er på Torshov. Sjekk treningsgrupper med tauklatring >

Påmeldingen for våren 2023 åpner i desember.

Skriv deg gjerne på interesselisten for å få epost når grupper settes opp.

 

Buldre-grupper på Bryn, på Torshov og på Løkka

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde, over mykt underlag. Innendørs buldrer man over tjukkasmadrasser. Buldring kan sammenlignes med sprint, der tauklatring er mer som langdistanse. Fokuset er mer på hvert bevegelse. Flyttene vil også være hardere enn på (lengre) tauruter. Buldrere blir derfor sterke og får god teknikk. Buldring er sosialt. Det er også en glimrende måte å dele erfaringer og teknikk, fordi klatringen skjer så nær bakken. Bevegelsene er ofte kreative og akrobatiske. En fantastisk måte å trene på!

På Bryn er treningsgruppa i buldring for de som har litt erfaring. Om du kommer til topps på noen buldre med blå tape eller kommer opp noen tauruter på femmertallet, så passer denne gruppa fint.
Påmelding Buldregruppe på Bryn >

På Løkka og Torshov trengs det ingen klatreerfaring for å bli med i treningsgruppene i buldring.
Påmelding Buldregruppe på Løkka >  På Grunerløkka – 5 min gangavstand fra Torshov
Påmelding Buldregruppe på Torshov >

 

Avbestilling og betingelser

Avbestilling kostnadsfritt inntil til 5 dager før oppstart av treningsgruppa. Avbestilling må kommuniseres skriftlig til post@klatreverket.no.
Om Klatreverket må avlyse en gruppe på grunn av få påmeldinger, blir hele beløpet refundert. Om vi ikke klarer å gjennomføre alle gangene, refunderes tapte treninger.  Ved skade eller sykdom som forhindrer trening 3 eller flere ganger får du et gavekort pålydende prisen per gang du mistet mot fremvisning av legeattest minus 600,-.

 

Ansvarserklæring

Når du melder deg på i nettbutikken, signerer du samtidig ansvarserklæringen. I den står det hvilket ansvar vi har og du har, når du klatrer på Klatreverket. En foresatte må signere på vegne av ungdommen.