Treningsgrupper for ungdom

Ungdomsgruppene er trening med klatring som aktivitet for barn og ungdom fra 9 til 19 år.
I hver gruppe er det 6-13 ungdommer som lærer å komme til topps i en klatrevegg. Noen ungdommer kommer på trening for å treffe de andre i gruppa og ha det gøy. Andre vil bare klatre og er giret mot progresjon. Det er fokus på at alle skal ha det bra på hver eneste trening. Det er det viktigste!

Påmelding

Treningsgruppene følger skoleåret. Høstsemesteret går fra august til desember og vårsemesteret fra januar til juni.
Treningen varer 1,5 time hver uke med unntak av røde dager og skoleferier.
Inngang, instruktører og bruk av alt nødvendig klatreutstyr er inkludert i prisen.
Om det er plass, er det mulig å starte i en treningsgruppe midt i sesongen, ta kontakt på post@klatreverket.no, så tilpasses prisen etter antall ganger.
Treningsgrupper i buldring finnes på alle sentrene. Treningsgrupper i tauklatring er på Torshov. Sjekk treningsgrupper med tauklatring >

Påmeldingen for våren 2023 er åpen.

Skriv deg gjerne på interesselisten for å få epost når grupper settes opp.

 

Buldre-grupper på Bryn, på Torshov og på Løkka

Buldring er klatring uten tau i sikker høyde over tjukkaser.
Det er en leken og sosialt treningsform der du lærer å bruke kroppen på ulike måter for å komme til toppen av klatreveggen.
Krav for å delta:  Det trengs ingen klatreerfaring for å bli med.
Påmelding Buldregruppe på Bryn
Påmelding Buldregruppe på Løkka  (5 min gangavstand fra Torshov)
Påmelding Buldregruppe på Torshov

 

 

Avbestilling og betingelser

Avbestilling kostnadsfritt inntil til 5 dager før oppstart av treningsgruppa. Avbestilling må kommuniseres skriftlig til post@klatreverket.no.
Om Klatreverket må avlyse en gruppe på grunn av få påmeldinger, blir hele beløpet refundert. Om vi ikke klarer å gjennomføre alle gangene, refunderes tapte treninger.  Ved skade eller sykdom som forhindrer trening 3 eller flere ganger får du et gavekort pålydende prisen per gang du mistet mot fremvisning av legeattest minus 600,-.

 

Ansvarserklæring

Når du melder deg på i nettbutikken, signerer du samtidig ansvarserklæringen. I den står det hvilket ansvar vi har og du har, når du klatrer på Klatreverket. En foresatte må signere på vegne av ungdommen.