TEKNIKKURS

↓ Teknikkurs 1
↓ Teknikkurs 2

 

TEKNIKKURS 1

Kurset varer 3 timer, og er bare en kveld. Av praktiske årsaker holdes kurset i buldreveggen. Kurset passer for både tauklatrere og buldrere. Du trenger ingen tidligere erfaring med buldring.

Kurset passer for deg som har lite klatrekunnskap – rute grad opp til 6, buldrer grønn.
Har du aldri studert eller jobbet med klatreteknikk før, så vil du uansett nivå ha stort utbytte av Teknikkurs I. Da anbefaler vi at du tar dette kurset før du tar Teknikkurs II.

Du lærer hvordan man beveger seg i veggen uten å pumpe ut etter kort tid. Kurset gir deg en innføring i grunnleggende klatreteknikk. Du får brukt kreftene dine mer økonomisk og blir kjent med klatrernes tenkemåte. Slik at du vet bedre hvordan du kan jobbe med en rute eller et bulderproblem og gjøre klatring til din livsstil (som du kan skryte av i middagsselskaper og andre kjedelige ikke-klatre-ting 😉

Innhold

  • Grunnleggende teknikk
  • Fot- og gripeteknikk
  • Jobbe med tyngdepunkt og balanse
  • Utvide bevegelsesrepertoar

→ datoer & påmelding

Interesseliste
Skriv deg på her, så får du mail når nye Teknikkurs 1 settes opp.

 

BEDRIFTER OG ANDRE GRUPPER

Vi setter gjerne opp egne Teknikkurs 1 for bedrifter og andre grupper (også privatpersoner) når det passer dere. Det er samlet betaling for kurset.

Deltakere Pris per deltaker
2 1 300 kr
3 1 000 kr
4 800 kr
5 700 kr
6 600 kr

 

 

TEKNIKKURS 2

STIAN CHRISTOPHERSEN

Fysioterapeut / Landslagstrener NKF

Stian er fysioterapeut i privat praksis, og er landslagssjef for Norges Klatreforbund. Han har klatret siden 1996 og er tidligere landslagsutøver i klatring, norgesmester i buldring fra 2009, har buldret grad 8B og klatret rutegrad 8c. Les mer om Stian Christophersen

Kursbeskrivelse
Med fokus på tyngdeoverføringer, dynamikk og posisjonering vil du ved hjelp av de tre elementene kunne overføre teknikkene til varierte situasjoner på egenhånd.
Kurset passer for deg som klatrer rute grad 6, og buldrer blå.

Kurset varer 2 timer.

Innhold

  • Dynamisk klatring
  • Tyngdeoverføring
  • Posisjonering

Pris
490 grunker. inngang er inkludert.

→ påmelding

Interesseliste
Skriv deg på her, så får du mail når Teknikkurs 2 settes opp.