INSTRUKTØRKURS

(Klatreleder inne)

Om du ønsker å jobbe på klatresenter eller for klatreklubber rundt om i landet, er dette et godt utgangspunkt. Norges klatreforbund sin trenerløype er godt innarbeidet. Klatreleder Inne er det første instruktørnivået og kvalifiserer til det følgende:

  • Være instruktør og kursleder på innføringskurs innendørs
  • Organisere klatring som aktivitet innendørs

PRIS

1790 kroner.

KURSDATOER

Datoene for kommende kurs finner du her, MEN LES INSTRUKSJONENE FOR PÅMELDING NEDENFOR!

TIDER

Lørdag kl 10-17

Søndag kl 10-19

Vi vi i tillegg gå gjennom bruk av rapellplattformen lørdag 17.00-18.30. Dette er ikke nødvendig for å bestå kurset, men bra å få unnagjort for dem som vil jobbe på Klatreverket.

FOR Å DELTA MÅ DU..

  • være fylt 18 år innen siste kursdag.
  • ha minimum 150 klatredager på tau bak deg (en inne-økt på 2 timer teller!), inkludert minimum én sesong ute. Ofte vil dette ta fra halvannet til to år. Rutiner vedrørende rappell og rigging/treing av toppankere forutsettes kjent.
  • kunne lede ruter på bolter.
  • være fullstendig komfortabel med å falle på led.
  • beherske dynamisk sikring (hvordan gi en fallende klatrer et mykest/sikrest mulig fall).
  • ha evne til å forklare og demonstrere foran en gruppe.

PÅMELDING

Dersom du er 100% sikker på at du tilfredstiller kravene for å delta, ref punktene ovenfor, fyller du likevel ut søknadskjemaet. Deretter melder du deg på her.

Dersom du er i tvil om du tilfredstiller kravene for å delta, ref punktene ovenfor, send epost til johannes@klatreverket.no for vurdering av om du er kvalifisert.

INTERESSELISTE

Skriv deg på interesselisten, så varsler vi deg med epost når vi setter opp nye kurs:


JOBBE PÅ KLATREVERKET?

Klatreverket ansetter nesten utelukkende sertifiserte instruktører. Vi gjør unntak fra kravet om sertifisering for instruktører (oftest på høyt nivå) som kun skal instruere på kurs som ikke forutsetter sertifisering, f.eks. teknikkurs.

Vi tar jevnlig inn nye instruktører. Vi garanterer ikke jobb selv om du tar Klatreleder inne-kurset. Om du ikke får jobb etter din første søknad, pass på at du har fylt ut søknadsjemaet – det kan hende vi tar kontakt senere. Om du har fryktelig lyst på jobb, ta gjerne kontakt noen måneder etter første avslag. Da kan behovet ha endret seg.

SPØRSMÅL

Skriv til post@klatreverket.no, eller ring oss på 22 04 06 80.

 

 

fb/klatreverket


- oppdateres veldig ofte!

for 2 dager siden

Klatreverket

Jula nærmer seg, men Klatreverket er som alltid oppe HVER ENESTE DAG! Åpningstidene blir som følger: ... se merse mindre

Jula nærmer seg, men Klatreverket er som alltid oppe HVER ENESTE DAG! Åpningstidene blir som følger:

for 3 dager siden

Klatreverket

Bli med på JULEBULDER på Klatreverket Bryn - Buldreverket førstkommende fredag klokken 17-19! Det blir god stemning, pepperkaker, gløgg, og ikke minst DYNOKONKURRANSE i tillegg til det vanlige konkformatet!

Julebulder på Buldreverket!Dec 15, 5:00amKlatreverket Bryn - BuldreverketVelkommen til julebuldring her på Buldreverket!
Det blir buldrekonk og dynokonk!
Kule premier fra Mammut og Evolv!
Gratis gløgg og pepperkaker til alle!
Deltakeravgift: 50 kr (utenom inngang)
Starter: 17:00-19:00

(Det blir ingen barnekonkurranse denne gangen)
... se merse mindre

Julebulder på Buldreverket!

for 4 dager siden

Klatreverket

10 minute warm up for climbing
Hvordan varmer DU opp? På videoen ser du et forslag til 10 minutters oppvarming før klatreøkta! Dette er den første av flere kortfilmer som tar for seg ulike temaer for klatretrening. Senere kommer blant annet campus, pegboard, moonboard og liknende. Følg med på facebook og instagram for mer!

Videoen er laget av Alex Asensi!
... se merse mindre

10 minute warm up for climbing

Comment on Facebook

Nå snakker vi! Bra jobba!!!

Var veileder på en bacheloroppgave om oppvarming i klatring nylig. Den konkluderte med at det gjøres for lite for å gi informasjon og tips om oppvarming for klatring. Nå gjenstår bare å få dette programmet tilgjengelig i hallen også..

⬇︎⬇︎⬇︎ se flere posts ⬇︎⬇︎⬇︎

gå til vår facebook page