INSTRUKTØRKURS

(Klatreleder inne)

Om du ønsker å jobbe på klatresenter eller for klatreklubber rundt om i landet, er dette et godt utgangspunkt. Norges klatreforbund sin trenerløype er godt innarbeidet. Klatreleder Inne er det første instruktørnivået og kvalifiserer til det følgende:

  • Være instruktør og kursleder på innføringskurs innendørs
  • Organisere klatring som aktivitet innendørs

PRIS

1790 kroner.

KURSDATOER

Datoene for kommende kurs finner du her, MEN LES INSTRUKSJONENE FOR PÅMELDING NEDENFOR!

TIDER

Lørdag kl 10-17

Søndag kl 10-19

Vi vi i tillegg gå gjennom bruk av rapellplattformen lørdag 17.00-18.30. Dette er ikke nødvendig for å bestå kurset, men bra å få unnagjort for dem som vil jobbe på Klatreverket.

FOR Å DELTA MÅ DU..

  • være fylt 18 år innen siste kursdag.
  • ha minimum 150 klatredager på tau bak deg (en inne-økt på 2 timer teller!), inkludert minimum én sesong ute. Ofte vil dette ta fra halvannet til to år. Rutiner vedrørende rappell og rigging/treing av toppankere forutsettes kjent.
  • kunne lede ruter på bolter.
  • være fullstendig komfortabel med å falle på led.
  • beherske dynamisk sikring (hvordan gi en fallende klatrer et mykest/sikrest mulig fall).
  • ha evne til å forklare og demonstrere foran en gruppe.

PÅMELDING

Dersom du er 100% sikker på at du tilfredstiller kravene for å delta, ref punktene ovenfor, fyller du likevel ut søknadskjemaet. Deretter melder du deg på her.

Dersom du er i tvil om du tilfredstiller kravene for å delta, ref punktene ovenfor, send epost til johannes@klatreverket.no for vurdering av om du er kvalifisert.

INTERESSELISTE

Skriv deg på interesselisten, så varsler vi deg med epost når vi setter opp nye kurs:


JOBBE PÅ KLATREVERKET?

Klatreverket ansetter nesten utelukkende sertifiserte instruktører. Vi gjør unntak fra kravet om sertifisering for instruktører (oftest på høyt nivå) som kun skal instruere på kurs som ikke forutsetter sertifisering, f.eks. teknikkurs.

Vi tar jevnlig inn nye instruktører. Vi garanterer ikke jobb selv om du tar Klatreleder inne-kurset. Om du ikke får jobb etter din første søknad, pass på at du har fylt ut søknadsjemaet – det kan hende vi tar kontakt senere. Om du har fryktelig lyst på jobb, ta gjerne kontakt noen måneder etter første avslag. Da kan behovet ha endret seg.

SPØRSMÅL

Skriv til post@klatreverket.no, eller ring oss på 22 04 06 80.

 

 

fb/klatreverket


- oppdateres veldig ofte!

for 2 måneder siden

Klatreverket

Har du lyst til å lære å klatre ute? Bli med på et av våre utekurs! Vi har kurs som passer for nybegynnere, halverfarne, og rutinerte sportsklatrere som vil opp i fjellet!

Mer info:
klatreverket.no/torshov/klatrekurs/utekurs/
... se merse mindre

Har du lyst til å lære å klatre ute? Bli med på et av våre utekurs! Vi har kurs som passer for nybegynnere, halverfarne, og rutinerte sportsklatrere som vil opp i fjellet!

Mer info:
http://klatreverket.no/torshov/klatrekurs/utekurs/

for 2 måneder siden

Klatreverket

Husk GRATIS foredrag i kveld!

GRATIS ARRANGEMENT!

Vi inviterer til foredrag med Arne Larsen den 14 mars!

Arne Larsen er aktuell med boken PIONÉRER kvinnenes klatrerhistorier fra dametinder til K2. Kvinner i klatresporten er et nokså forsømt tema i norsk klatrehistorie. Det var ikke bare Therese Bertheau som utfoldet seg på klatreturer i høyfjellet, men også tallrike andre kvinner.

De fleste av disse kvinnene opptrer sjelden i dag som annet enn anonyme navn i artikler her og der – eller i de årlige listene over tindebestigninger i årbøkene til Den Norske Turistforening.
Det var menn som skrev om farefulle bestigninger og utilgjengelige fjelltopper, aldri kvinnene.
Deres historie har aldri blitt fortalt, og det var dette som motiverte klatrer og forfatter Arne Larsen til å skrive denne boken.

Han vil i den anledning holde foredrag med fokus på pionerene i Romsdalen.

Etter foredraget blir det boksignering og boksalg. :)
... se merse mindre

for 2 måneder siden

Klatreverket

Nye ruter signert @danielgappmaier er på vei opp konkveggen 💪 #klatreverket #routesettersofinstagram ... se merse mindre

Nye ruter signert @danielgappmaier er på vei opp konkveggen 💪 #klatreverket #routesettersofinstagram

Comment on Facebook

Sondre Raymond

⬇︎⬇︎⬇︎ se flere posts ⬇︎⬇︎⬇︎

gå til vår facebook page