Nybegynnerkurs for ungdom

For ungdom fra 4. klasse til ca 15 år.

BESKRIVELSE

På Nybegynnerkurs for ungdom får deltakerne opplæring i montering av klatreutstyret, sjekk av eget og partnerens utstyr før klatring, klatring på topptau, og sikring på topptau. Ta gjerne kurset for å få en smakebit og se om man liker klatring sikret med tau. Vurder også Buldregruppe for ungdom. Hovedformålet med Nybegynnerkurs for ungdom er å gjøre deltakerne klar for Topptaugruppe for ungdom. Ungdom fra 15 år kan velge å heller ta voksent Nybegynnerkurs klatring.

De aller fleste må delta en viss tid på Topptaugruppe før de får Topptaukort eller Mini-Topptaukort. Hvis lang tid det tar er individuelt.

KRAV FOR Å DELTA

Man skal minst gå i 4. klasse på skolen.

VURDERING

Alle deltakere som har deltatt alle tre gangene på kurset kan melde seg på Topptaugruppe. Også på Topptaugruppe sikrer deltakerne hverandre. Alle må sikre like mye som man klatrer. Sikring krever fullt fokus helt til klatreren er nede igjen. For ungdom som har vanskeligheter med å holde fokus kan Buldregruppe for ungdom passe bedre. Her kan du lese hva buldring er.

PRIS

890 kr alt inkludert.

DATOER / TIDER / PÅMELDING

Kurset går én gang i uken, samme ukedag, samme starttid, 3 påfølgende uker. 2 timer første gang, 1½ time andre og tredje gang. Det er ikke kurs på røde dager eller i skoleferier (gjelder også høst- og vinterferiene). Klikk link nedenfor til påmelding for å se oppstartsdatoer for kommende kurs. Ukedagen oppstartsdatoen er på sier hvilken ukedag gruppen går på. Er oppstartsdato f.eks. en mandag, vil det si at gruppen går 3 mandager, eventuelt avbrutt av rød dag, høst- eller vinterferie.

→ Oppstartsdatoer & Påmelding

ALTERNATIVER

Dersom du tidligere har vært med på vår sommerskole, eller blir med på vår klatreskole i vinterferien, lærer du det samme her som på nybegynnerkurs for ungdom. Da kan du starte rett på våre ungdomsgrupper!

INTERESSELISTE

Skriv deg på interesselisten, så får du epost når nye Nybegynnerkurs for ungdom settes opp eller når plasser blir ledig.