Teknikkurs

_MG_3741TEKNIKKURS 1

PÅMELDING HER.

Kursbeskrivelse

Kurset passer for deg som har klatret litt og smaker på å gjøre litt alvor av utviklingen. Nivået er satt til de som jobber på blå buldre og tauklatrer på 5-tallet.

Kurset gir deg en innføring i grunnleggende klatreteknikk. Du lærer hvordan man beveger seg i veggen uten å pumpe ut etter kort tid.  Du får brukt kreftene dine mer økonomisk og blir kjent med klatrernes tenkemåte, slik at du vet bedre hvordan du kan jobbe med en rute eller et buldreproblem..

Dersom du aldri har studert eller jobbet med klatreteknikk,  anbefaler at du tar dette kurset før du eventuelt tar Teknikkurs 2. Du vil uansett nivå ha stort utbytte av Teknikkurs 1.

Innhold
  • – Grunnleggende teknikk
  • – Fot- og gripeteknikk
  • – Jobbe med tyngdepunkt og balanse
  • – Utvide bevegelsesrepertoar

Kurset varer 2,5 time, og er bare en kveld. Kurset holdes i buldreveggen, men kurset passer for både tauklatrere og buldrere. Du trenger ingen tidligere erfaring med buldring.

Pris

Kr 590,-

 

 

_MG_4539TEKNIKKURS 2 – WORKSHOP

PÅMELDING HER 

(Vis din interesse ved å melde deg på interesselisten, så setter vi opp Teknikk 2 kurs dersom etterspørselen blir tilstrekkelig.)

Kursbeskrivelse

Kurset er satt opp som en workshop, hvor innholdet ut i fra noen grunnprinsipper i større grad tilpasses den enkelte deltaker. Målgruppen er deg som buldrer på gult nivå og tauklatrer på grad 6, som klatrer aktivt og vil ha flere verktøy for å komme videre.

Dette kurset tar et steg videre fra de grunnleggende teknikkene og har mer  fokus på tyngdeoverføringer, dynamikk og posisjonering. Du vil ved å utvikle disse tre elementene kunne overføre teknikkene til varierte situasjoner på egenhånd.

Workshopen varer 2 timer, og er bare én kveld. Kurset holdes i buldreveggen, men kurset passer for både tauklatrere og buldrere. Du trenger ingen tidligere erfaring med buldring.

Innhold
  • Dynamisk klatring
  • Tyngdeoverføring
  • Posisjonering
Pris

Kr 590,-