Introduksjon buldring

Buldring er klatring på lavere vegger, med tjukkasmadrasser som sikkerhet. Høydeskrekk er sjeldent et tema, og du er ikke avhengig av en annen for å klatre. Full frihet!

Buldring gjøres på kortere ruter, såkalte “problemer”, ofte bare 6-7 tak. Dette isolerer fokuset på styrke og teknikk og gir på mange måter en mer intens trening. I tillegg er det den klart mest sosiale klatreformen!

Introduksjon buldring lærer deg de grunnleggende elementer i buldring: fargekodene for vanskelighetsgrad, hvilke tak som er lov å bruke på et bulder (altså et “buldreproblem”) og ulike måter å trene buldring alene og sammen med andre. Du vil også få en innføring i grunnleggende klatreteknikk, noe som gjør introen perfekt for nybegynnere.

Merk at det er ikke nødvendig å gå Nybegynnerkurs buldring. For å buldre er det er bare å komme på senteret, leie et par klatresko, og du er i gang. Du trenger ikke engang å booke plass! Allikevel anbefaler vi varmt denne introduksjonen, som vil gjøre at du får bedre utbytte av øktene og raskere progresjon!

1 time, 250 kroner alt inkl. Fra ca 15 år.

NB! Det er for tiden ikke satt noen dato for “Introduksjon buldring”, men sett deg gjerne opp på interesseliste ved å følge linken:

Påmelding her

Klatreverket Drammen - Buldring Klatreverket Drammen - Buldring Klatreverket Drammen - Buldring