Helt ny til klatring – les her!

Er du, som mange av våre kunder, helt ny til klatring, har vi her en aldri så liten veileder!

Klatring innendørs har to hovedkategorier:

TAUKLATRING er klatring på høye vegger (hos oss opp til 12 meter), med tau som sikring mot fall. Her jobber man to og to sammen – den ene sikrer og den andre klatrer. Alle kan klatre hos oss, men vi setter krav til at den som SIKRER har kompetanse til dette. Vi anbefaler nybegynnerkurs klatring for de som er helt nye. Kan man ikke sikre selv, er “Prøv klatring” en fin mulighet for å prøve tauklatring før en tar kurs. Dette går fast hos oss på lørdager (kl 1400 med barn/kl 1600 bare voksne), og en instruktør tar hånd om all sikkerhet. Se også våre utdypende regler for sikring her.

Du kan selvfølgelig også leie privat instruktør hos oss. Dette koster kr 800,- for første time, deretter kr 400 per time (i tillegg til inngang og utstyr) og må bestilles minimum 4 dager i forveien.

BULDRING er klatring på lavere vegger (hos oss opp til 4,5 meter), med tjukkas under som sikring ved fall. Her trenger en bare sko for å sette i gang! Vi gir deg gjerne noen tips der og da, men vi anbefaler også vår introduksjon buldring, som på en time gir deg et godt utgangspunkt.

INNGANG hos oss er basert på dropin. Du trenger ikke bestille tid (med unntak av privat instruktør), bare møt opp! Når du har betalt, er du her så lenge du vil. Se våre priser for mer detaljer.